Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Muncitor român, rănit grav în Italia. Un balcon s-a prăbușit peste el sub ochii colegilor
WhatsApp
Un muncitor român din Italia a fost rănit grav, după ce un balcon s-a prăbușit peste el și colegul său. 
Ambulanța a ajuns imediat dar medicii nu au mai putut face nimic

Grav accident de muncă în Italia, în urma căruia doi bărbați au ajuns de urgență la spital. Totul s-a petrecut în Lavinio, un mic oraș turistic pe malul mării în regiunea Lazio. Potrivit publicației Il Corriere della Citta, incidentul s-a petrecut în această dimineață, chiar înainte de ora 11.00. Doi muncitori care lucrau la o casă, o vilă în renovare, au fost grav răniți. Din motive care urmează să fie stabilite, un balcon care nu era vizat de lucrări, s-a prăbușit peste cei doi muncitori. 

Cum s-a petrecut accidentul

 

Accidentul s-a petrecut în această dimineață la Lavinio. Cei doi muncitori renovau o casă când, brusc, un balcon (neafectat de lucrări) s-a prăbușit și i-a lovit în plin. Cei doi au fost grav răniți, astfel că a fost necesară intervenția urgentă a unui elicopter.

Unul dintre ei este un roman în vârstă de 53 de ani. Acesta a fost transportat cu ambulanța aeriană, în cod rosu, la spitalul Gemelli din Roma. Celălalt, un italian în vârstă de 50 de ani, a fost transportat la spitalul din Anzio.

Din fericire, viețile celor doi nu par să fie în pericol. 

Cazul a făcut valuri pe rețelele de socializare. A fost suficientă o postare pentru a declanșa alarma. Foarte mulți utilizatori sunt îngrijorați de faptul că accidentul s-a petrecut lângă o școală, iar mulți părinți s-au temut de ce e mai rău pentru copiii lor.

Carabinierii din Lavinio au intervenit la fața locului și vor stabili dinamica exactă e evenimentelor.

 

-----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel