Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Monica Vitti a murit. Actrița iconică a cinematografiei italiene avea 90 de ani
WhatsApp
Doliu în lumea artiștilor din Italia. Monica Vitti s-a stins din viață.

Actrița a plecat de pe scena vieții la vârsta de 90 de ani. În ultimii ani i-a fost alături partenerul, Roberto Russo, el fiind cel care a transmis către public vestea cumplită. 

Născută Maria Luisa Ceciarelli la Roma pe 3 noiembrie 1931, aceasta împlinise 90 de ani în urmă cu câteva luni. Actriță iconică a cinematografiei italiene a părăsit scena în anul 2001, atunci când a fost primită la Quirinale premiile David di Donatello. 

 

Actrița Monica Vitti s-a confruntat cu boala Alzheimer 

 

Partenerul ei Roberto Russo, care i-a fost aproape în ultimii ani de boală Alzheimer, descrie starea ei astfel: „Voi pregăti o prăjitură cu o lumânare simbolică și împreună vom petrece una dintre multele zile pe care le-am împărțit. Ne cunoaștem de 47 de ani, în 2000 ne-am căsătorit la Capitoliu și înainte de boală, ultimele lansări au fost la premiera Notre Dame de Paris și de ziua Surdului. Sunt cu ea de aproape 20 de ani acum. Ea a fost mereu aici acasă la Roma cu o îngrijitoare și cu mine și prezența mea este cea care face diferența pentru dialogul pe care îl pot stabili cu ochii ei, nu este adevărat că Monica trăiește izolată, în afara realității”.

 

Ultimele aplauze pentru Monica Vitti

Spectatorii aflați în sala de presă din Sanremo au ținut un moment de reculegere la aflarea veștii și i-au oferit acesteia aplauzele cuvenite după o carieră importantă în actorie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel