Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Monica Niculescu, după înfrângerea României în faţa Italiei: „Cum am promis, am luptat până la ultimul punct“
WhatsApp
Căpitanul jucător al echipei naţionale feminine a ţării noastre, Monica Niculescu, a declarat, sâmbătă seara, într-o conferinţă de presă online, că aşa cum a promis, România a luptat până la ultimul punct deşi a fost învinsă cu 3-1 de Italia în play-off-ul Grupei Mondiale a competiţiei Billie Jean King Cup.

„Aşa cum am promis, ne-am luptat până la ultimul punct. Au fost meciuri foarte echilibrate. Am întâlnit o echipă a Italiei foarte, foarte puternică mental şi fizic. Mi s-au părut foarte tari, sinceră să fiu. Cocciaretto s-a văzut că a avut meciuri în picioare, de aceea cred că a şi câştigat acel tiebreak spre sfârşit. A avut foarte multă încredere şi cred că ea a ajutat foarte mult echipa Italiei", a afirmat ea.

Niculescu a menţionat că este mândră de componentele echipei naţionale a României.

Monica Niculescu, după înfrângerea României în faţa Italiei



"Sunt foarte, foarte mândră de fete şi le mulţumesc foarte mult pentru efortul depus. Le mulţumesc că au venit. S-au luptat incredibil şi nu pot decât să le mulţumesc. Le admir foarte mult", a adăugat Monica Niculescu, titrează Agerpres.

Echipa feminină de tenis a României a fost învinsă de formaţia Italiei (3-1), în play-off-ul Grupei Mondiale a competiţiei Billie Jean King Cup, după ce Mihaela Buzărnescu a fost întrecută de Elisabetta Cocciaretto, cu 7-5, 7-6 (5), sâmbătă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Întâlnirea dintre România şi Italia a consemnat debutul Monicăi Niculescu în calitate de căpitan al echipei noastre, în locul lui Florin Segărceanu.

România nu a putut conta în această confruntare pe Simona Halep, numărul trei mondial, şi Patricia Ţig (63 WTA), ambele accidentate, în timp ce prima rachetă a Italiei, Camila Giorgi (81 WTA), a fost testată pozitiv la COVID-19.

România va evolua anul viitor în Grupa 1 a zonei Europa-Africa a competiţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel