Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia este acuzat de fraudă: bărbatul a plătit cu monede deteriorate diverse produse alimentare
WhatsApp
Carabinierii stației Casalfiumanese (BO) au denunțat un român de 55 de ani, rezident la Imola, pentru că  introdus monede contrafăcute.
Un român din Italia este acuzat de fraudă, bărbatul a plătit cu monede deteriorate diverse produse alimentare. Sursa foto: freepik.com

Românul ar fi cumpărat lapte, iaurt, ouă și brânză de la aparatele automateeținute de întreprinderile agricole din zonă, folosind monede deteriorate destinate deșeurilor. 

Plângerea a luat naștere în timpul unei percheziții domiciliare delegate de Parchetul Bologna pe care carabinierii au efectuat-o la domiciliul românului, bănuit că deține monede destinate deșeurilor.

În timpul perchezițiilor, oamenii legii au găsit ân locuința românului 11 kg de monede care nu mai pot fi folosite, deoarece s-au deteriorat în mod deliberat. Investigațiile au pornit de la plângerea unui fermier din zonă, care descoperise că monedele blocau mecanismul de aprovizionare, creând neplăceri altor clienți și punând firma într-o lumină proastă, scrie teleromagna.it.

Deranjat că este nevoit să schimbe rapid automatele, un fermier a apelat la poliție, unde a depus o plângere.

Investigațiile ulterioare efectuate de carabinieri au permis să se constate că românul de 55 de ani a mai făcut cumpărături la automatele deținute de două firme agricole  din Medicina (BO) și Sesto Imolese (BO). Astfel, românul  a reușit să cumpere ouă și cartofi cu același mod de operare. Firmele vizate de român au suferit un prejudiciu economic în valoare de peste 10.000 de euro.

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel