Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Moment înfricoșător în direct la TV: o prezentatoare meteo a leșinat în timpul emisiei VIDEO
WhatsApp
O prezentatoare meteo și-a șocat telespectatorii și colegii după ce s-a prăbușit în timpul unei transmisiuni TV în direct în SUA.
Moment înfricoșător în direct la TV: o prezentatoare meteo a leșinat în timpul emisiei VIDEO / Foto: Captură video youtube

Meteoroloaga de la CBS Los Angeles tocmai fusese prezentat în timpul emisiunii KCAL News de la ora 7 dimineața, alături de coprezentatoarele Nichelle Medina și Rachel Kim, când a devenit palidă și s-a prăbușit la pământ.

Imagini ale momentului înfricoșător au fost distribuite online, arătându-le pe gazde aruncându-se spre o reclamă în timp ce se desfășura incidentul. Din fericire, Schwartz i-a asigurat de atunci pe telespectatori că "va fi bine".

 

Clipe de groază pentru telespectatorii emisiuni meteo, când au văzut că prezentatoarea a leșinat în direct



Femeia a putut fi văzută stând în picioare la pupitru înainte ca ochii ei să se întoarcă și să se prăbușească în față. Picioarele ei au cedat apoi și a căzut la pământ.

Când a devenit clar că s-a prăbușit, cealaltă prezentatoare a spus: "Vom lua o pauză, chiar acum."

Puteți viziona înregistrarea video mai jos.

 

Prezentatoarea a declarat după emisiune că se simte bine



Schwartz a împărtășit o actualizare pe pagina sa de Facebook mai târziu în acea după-amiază, scriind: "A fost o zi bună: Mulțumesc pentru toate mesajele, apelurile și urările de bine. O să fiu bine!"

Fanii au împărtășit urările lor de bine la postare, o persoană comentând: "Atât de înfricoșător!!! Mă bucur că ești bine!"

"Sper că totul este bine și că ești bine! A fost înfricoșător!", a scris o alta.

Nu este clar ce a cauzat leșinul femeii, dar un incident similar a avut loc în 2014, în timp ce lucra la o altă stație. Fosta doamnă California s-a destăinuit anterior despre o recuperare miraculoasă în urma unei afecțiuni cardiace, după ce a fost diagnosticată la acea vreme cu o valvă cu scurgeri, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel