Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Moldovean, arestat după ce le-a prezentat carabinierilor un buletin românesc fals
WhatsApp
Un bărbat din Republica Moldova a fost arestat în urma unui control de rutină al poliției din Modena pe un șanter al unei lucrări publice. 
 Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un moldovean în vârstă de 32 de ani a fost săltat pe loc de către carabinieri după ce, în urma unui control de rutină, le-a prezentat acestora o carte de identitate românească suspectă. Bărbatul, angajat în calitate de muncitor la o societate cu răspundere limitată, specializată în lucrări de renovare, a fost escortat la secția de poliție pentru cercetări suplimentare. 

Citește și: Bărbat, prins cu un buletin românesc fals într-o gară din Germania

Surse din cadrul anchetei au dezvăluit că individul a prezentat un document suspect de identitate, pretinzând că este un cetățean român. Cu toate acestea, verificările ulterioare realizate de autorități au arătat că documentul prezentat era falsificat și nu îndeplinea criteriile de autenticitate. Astfel, bărbatul a fost arestat pentru infracțiuni legate de deținerea unui document falsificat. 

Ancheta a fost extinsă pentru a acoperi încălcările normelor privind imigrația ilegală și intrarea ilegală pe teritoriul național, iar informațiile au fost imediat transmise Autorității Judiciare. În această dimineață, arestarea a fost validată de către judecătorul Tribunalului din Modena în urma unei audieri directe, subliniind gravitatea acuzațiilor aduse individului.

----------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel