Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Moarte suspectă pentru un român din Portugalia: „Situația nu este foarte clară, este ceva mai mult decât un simplu înec”
WhatsApp
Un român, în vârstă de 51 de ani, a murit astăzi în Fonte Santa, la barajul Pisão din municipiul Beja, Portugalia. 
Moarte suspectă pentru un român din Portugalia: „Situația nu este foarte clară, este ceva mai mult decât un simplă înec”

Potrivit presei din Portugalia, bărbatul, cu dublă cetățenie română și moldovenească, s-a înecat în jurul orei locale 12:23. Alerta a fost dată de unul dintre cei doi conaționali care se afla alături de victimă la fața locului, iar la sosirea pompierilor trupul neînsuflețit era deja scos din apă.

O sursă din poliție a declarat pentru jurnaliștii din Portugalia„situația nu este foarte clară și autoritățile vor face investigații să vadă dacă este ceva mai mult decât un simplu înec”. Din câte s-a putut constata, românul este un muncitor agricol care locuiește în satul Beringel.

Barajul este foarte căutat de cetățenii străini. Mulți trec pe acolo să caute crapi în apele din Pisão pentru a se hrăni.

 

Alți doi români, morți în același loc

 

Pe 9 octombrie 2018, într-un loc apropiat de locul unde a avut loc astăzi accidentul, doi bărbați români, în vârstă de 43, respectiv 49 de ani, au fost găsiți fără viață după ce s-au scufundat în apele barajului și nu au mai fost văzuți niciodată.

Când familia și prietenii i-au căutat, au găsit hainele și telefoanele mobile ale celor doi bărbați lângă apă și au dat alarma.

Cele două trupuri neînsuflețite au fost recuperate de scafandri din cadrul Forțelor Speciale de Pompieri (FEB).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel