Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Minoră, de 14 ani, agresată sexual într-un autobuz. Un bărbat de 51 de ani din Alba, cercetat de polițiști
WhatsApp
O fată de 14 ani din Alba a fost agresată sexual de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Ciugud, vineri seara, într-un autobuz. Un martor a povestit pe reţelele de socializare cele întâmplate. Acum agresorul este cercetat de poliţişti.
Tragedie în Râmnicu Sărat: O fată de 14 ani a fost împușcată după ce a refuzat să stea de vorbă cu prietenul atacatorului

Un martor care ar fi intervenit în momentul în care individul ar fi încercat inițial să lovească un copil. Când a văzut că nu are succes bărbatul s-a orientat către o fată de 14 ani pe care a început să o agreseze sexual. 

„Ieri am intervenit la o bătaie între un copil de 13 ani și un adult în jur de 47 de ani. L-am apărat pe copil și acel individ a pipăit și o fetiță. În autobuzul de interior s-a petrecut, în autogara Alba Iulia, la orele 18:30. Au prins curaj copiii, erau și fete între ei, și l-au urmărit. Au chemat Poliția. Sper să îl prindă, așa oameni nu merită să stea în libertate”, a povestit martorul evenimentului pe pagina de socializare.

Pasagerii din autobuz s-au sesizat şi au anunţat poliţia. Individul a fost identificat şi acum este cercetat de poliţişti pentru agresiune sexuală, notează presa locală, relateaza Antena3.ro. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut fapta și luarea măsurilor legale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel