Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Minor român, de doar 9 ani, căutat cu disperare de familie. Darius a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors acasă
WhatsApp
Poliţiştii au demarat o anchetă cu privire la dispariţia unui copil, în vârstă de 9 ani, din Botoşani, care a plecat, miercuri dimineaţă, la şcoală şi nu a mai revenit la domiciliu.
Minor român, de doar 9 ani, căutat cu disperare de familie. Darius a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors acasă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, a anunţat că familia băieţelului a sesizat IPJ privind dispariţia băieţelului abia miercuri seară, în jurul orei 22.00.

Copilul se numeşte Adelin Darius Zafiu, are 1,10 metri înălţime, aproximativ 30 de kilograme, are ochii verzi şi părul şaten. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat în trening de culoare bleumarin, geacă neagră din fâş, fes bleumarin şi pantofi sport de culoare albastră cu model roşu.

Poliţia face un apel la cetăţenii care deţin informaţii cu privire la acest copil să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. 

De asemenea, polițiștii români au emis o alertă de răpire, după ce o minoră a fost luată cu forța și băgată într-o mașină din curtea unei case din Tălmaciu, județul Sibiu.   

 

Fetiță de 13 ani, răpită din curtea unei case din Sibiu. Poliția română a emis o alertă națională

 

O fată de 13 ani a fost răpită miercuri seara, din curtea unei case din oraşul Tălmaciu, de patru persoane necunoscute, minora fiind băgată cu forţa într-o maşină, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

"La data de 9 februarie, în jurul orei 21,20, a fost sesizată răpirea unei minore, în vârstă de 13 ani, Căldărar Maria, din localitatea Tălmaciu, judeţul Sibiu. Din cercetări a reieşit că minora, în timp ce se afla în curtea unui imobil din localitatea Tălmaciu, a fost luată cu forţa de patru persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism de culoare alb, marca BMW, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută'', se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

La faţa locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pentru identificarea autoturismului în cauză. S-a declanşat mecanismul "Alertă răpire copil", constituindu-se celula de criză, mai precizează IPJ Sibiu.

Cei care pot oferi date care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel