Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Microbuz plin cu bulgari, accident mortal în Dolj. Un copil, printre victime
WhatsApp
Un grav accident de circulație s-a produs marți în județul Dolj. Două persoane au murit și patru au ajuns la spital după ce un microbuz plin cu bulgari a lovit violent un camion.
Microbuz plin cu bulgari, accident mortal în Dolj. Un copil, printre victime. FOTO: colaj capturi Observator

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române accidentul a avut loc pe DN 56, în localitatea Basarabi, județul Dolj.

Șoferul microbuzului în care se aflau șase bulgari a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autocamion staționat.

În urma impactului au murit două persoane, iar celelalte patru au suferit diferite leziuni, fiind transportate la spital.

Circulația rutieră pe DN 56 se desfășoară pe un singur fir, alternativ, iar polițiștii dirijează circulația. Traficul vehiculelor de mare tonaj este oprit.

 

Un copil, printre victime accidentului din Basarabi

 

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un bărbat de 42 de ani, cetățean bulgar, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 56, în localitatea Basarabi, în care se mai aflau alte 5 persoane, toți cetățeni bulgari, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autocamion staționat.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un alt bărbat au decedat, iar alte patru persoane printre care un minor de 4 ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital", au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel