Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Microbuz cu români, accident teribil pe autostradă. Nouă victime
WhatsApp
Un microbuz cu români s-a răsturnat în zona localităţii Topolovăţu Mare (judeţul Timiş), traficul fiind întrerupt la kilometrul 480+200 metri al Autostrăzii A1 pe sensul dinspre Lugoj către Arad, a transmis Centrul Infotrafic, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
Microbuz cu români, accident teribil pe autostradă. Nouă victime

Potrivit primelor informații oferite de polițiști, sunt nouă victime.

„La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 3 autosanitare SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM), 3 ambulanțe SAJ și 21 de pompieri. De asemenea, a fost alertat și elicopterul SMURD. În microbuz se aflau 9 persoane. Toate cele 9 persoane au primit îngrijiri medicale și vor fi transportate la spital”, transmit reprezentantii ISU Timiș.

„Traficul este întrerupt la kilometrul 480+200 metri al Autostrăzii A1 pe sensul dinspre Lugoj către Arad, în zona localităţii Topolovăţu Mare, judeţul Timiş, din cauza unui microbuz răsturnat pe suprafaţa de rulare. Nouă persoane au fost rănite uşor, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, reiese dintr-un anunţ, pe pagina Poliţiei Române.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel