Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Microbuz cu mai mulți ucraineni, printre care și cinci copii răsturnat în Bihor. Două peroane au ajuns la spital
WhatsApp
Un microbuz, înmatriculat în Ucraina, s-a răsturnat, miercuri, în jurul orei 18:30, pe DN 19, la ieșire din Valea lui Mihai spre Curtuișeni.
Microbuz cu 11 ucraineni, răsturnat în Oradea. Două victime au ajuns la spital

În microbuz se aflau 11 persoane, din care șase adulți și cinci minori. La locul evenimentului rutier au ajuns două echipaje de pompieri militari și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

„Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Valea lui Mihai cu ambulanța SMURD a subunității și cu o autospecială de intervenție, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea”, a precizat maior ISU Crișana, Camelia Roșca, citat de bihon.ro.

Echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și pompierii militari paramedici au evaluat persoanele implicate în accident și au acordat îngrijirile care se impuneau unui bărbat și unei femei, cele două victime fiind transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Un alt accident grav a avut loc în Giurgiu, pe 14 februarie.

 

Accident mortal în Giurgiu. O persoană a decedat pe loc, iar alte două au fost transferate la spital

 

Un tânăr era în stop cardio-respirator și două persoane au fost rănite și transportate la spital în urma unui accident produs pe o șosea din județul Giurgiu. În urma impactului, două mașini s-au răsturnat lângă șosea.

Reprezentanții ISU Giurgiu au anunțat că pompierii au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe DJ 401 A, între localitățile Florești și Stoenești. Au fost implicate două autoturisme, găsite răsturnate în afara șoselei.

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, a fost găsit încarcerat într-o mașină și a fost nevoie de accesoriile specifice pentru a putea fi extras, au mai spus pompierii. Acesta se află în stop cardio-respirator și se fac manevre de resuscitare.

Alți doi bărbați, în vârstă de 23 și 35 de ani, conștienți, au fost transportați de paramedicii SMURD la un spital din capitală.  La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Roata de Jos, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, o unitate de descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel