Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Microbuz care venea din străinătate, accident teribil pe Mestecăniș. Doi pasageri încarcerați
WhatsApp
Un microbuz care se întorcea din străinătate a fost implicat astăzi într-un accident pe raza județului Suceava. Șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un TIR care circula din sens opus. Două persoane au rămas încarcerate, una dintre ele suferind răni grave.
Microbuz care venea din străinătate, accident teribil pe Mestecăniș. Doi pasageri încarcerați. FOTO: colaj capturi ziaruldeiasi.ro

Persoanele din microbuz au fost rănite, două dintre acestea fiind încarcerate. Victimele sunt conștiente și cooperante, dar cu diverse traumatisme în urma accidentului rutier.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Persoanele încarcerate au fost extrase. Din cei patru raniti, trei au fost transportați ambulantele la spital, unul refuzand transportul.

Potrivit Monitorul de Suceava, microbuzul venea din vestul Europei și în autovehicul călătoreau cinci cetățeni moldoveni. Microbuzul tracta o platformă pe care se afla un autovehicul. Într-o curbă deosebit de periculoasă șoferul a pierdut controlul volanului și microbuzul a intrat într-un TIR.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel