Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Impact frontal între un microbuz cu români și un autoturism. Mai multe victime
WhatsApp
Un accident rutier s-a produs, ieri, între un autoturism și un microbuz în sat Satu Nou, comuna Schitu Duca, județul Iași.
Impact frontal între un microbuz cu români și un autoturism. Mai multe victime

Potrivit ISU Iași, în accidentul rutier au fost implicate șase victime, între care o persoană încarcerată. Accidentul s-a produs între un microbuz și un autoturism, iar primele informații arată că în fiecare vehicul era câte trei persoane.

Șoferul autoturismului și o femeie au ajuns deja la spital, iar șoferul microbuzului este în autospeciala pentru transport personal și victime multiple.

 

Mașina a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal în microbuz

 

„Polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident soldat cu victime omenești. Este vorba despre o coliziune între două autovechicule, soldată cu rănirea gravă a unei persoane, precum și rănirea ușoară a altor două persoane. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi, potrivit bzi.ro.

Din spusele martorilor, mașina marca Opel Insignia a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal în microbuz. În urma impactului au rezultat cinci victime din microbuz și șoferul autoturismului Opel. La fața locului au intervenit două ambulanțe, o autospecială de descarcerare, o autospeciala pentru transport personal şi victime multiple, Poliția Rutieră, Poliția Criminalistică și o motocicletă SMURD. Acul de viteză de la Opel Insignia s-a oprit la 100 km/h. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel