Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mesajul unui sociolog celor care au comentat după moartea românului ucis în atacul din Germania: „Băi, sunteți niște nimicuri!”
WhatsApp
Sociologul Gelu Duminică, militant pentru drepturile cetățenilor de etnie romă, a transmis un mesaj dur celor care au comentat după moartea tânărului de 23 de ani, din Giurgiu, ucis în atacul terorist din Germania.

El spune că bărbatul, pe nume Viorel Păun, era de etnie romă și a fost una dintre victimele rasismului, într-un atentat care viza musulmanii.

Citește și Povestea românului ucis în atacul din Germania: „S-a despărţit de prieteni şi iubită ca să îşi ajute mama să supravieţuiască"

Gelu Duminică, care este director executiv al Fundației Agenția „Împreună", care derulează programe pentru incluziunea romilor, spune că sunt „sute de mii de români care urăsc romii, imigranții, ungurii, homosexualii etc.”, astfel că lor le-a transmis mesajul: „Băi, sunteți niște nimicuri!”.

 

Postarea lui Gelu Duminică

 

„Pentru cine nu știe, cetățeanul român victimă a atentatului de la Hanau, este etnic rom. Ieșise de la muncă și s-a întâlnit cu niște prieteni la o bere. Din păcate pentru el, a fost ultima din viața lui pentru că un dobitoc extremist a ales să-și arate ura împușcând oameni.

Da, unul din miile de cetățeni români de etnie romă care MUNCEȘTE legal și-a găsit sfârșitul într-un atentat care viza musulmanii. Rasismul omoară totul în jurul său și întâmplarea asta ne arată că rasismul nu are drept țintă doar pe cei ce sunt principalii vizați, ci cu noi toți!

Citește și Profilul ucigașului românului care muncea în Germania: „Se credea un geniu privilegiat ceea ce l-a dus la ură față de străini"

Sunt sute de oameni care împroașcă ură comentând articolele mele. Sunt sute de mii de români care urăsc romii, imigranții, ungurii, homosexualii etc.,, arătând cat de mult se urăsc pe ei înșiși. Lor le dedic aceste cuvinte: Băi, sunteți niște nimicuri!”, a scris sociologul pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel