Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mesajul emoționant transmis de Elena Udrea iubitului său, cu ocazia zilei lui de naștere. „Nu te-ai speriat, ai ales să rămâi alături de mine”
WhatsApp
Elena Udrea i-a transmis iubitului său un mesaj emoționant cu ocazia zilei lui de naștere. Adrian Alexandrov împlineşte 37 de ani.

Printr-un mesaj postat pe Facebook, Elena Udrea îi transmite un mesaj iubitului ei, Adrian Alexandrov, prin care își exprimă recunoștința și iubirea față de acesta. 

Postarea dedicată iubitului său are 3000 de aprecieri și 900 de comentarii. Sute de oameni l-au felicitat pe Adrian Alexandrov pentru împlinirea vârstei. 

Pe lângă mesajul emoționant, Udrea a publicat o poză cu iubitul său lângă copilul amândurora. 

Ce scrie în mesajul Elenei Udrea 

„Astăzi de ziua ta, toate gândurile mele se îndreaptă către tine.

Într-o lume lipsită de repere morale, tu dovedești o tărie de caracter pe care puțini o mai au, și in ciuda  tuturor problemelor prin care am trecut în toți acești ani, nu te-ai speriat și ai ales să rămâi alături de mine, încrezător, vertical, ca un bărbat care știe ce are de făcut!

Nu m-ai lăsat niciodată să mă simt singură și ai fost mereu lângă mine să mă ajuți,  să merg mai departe, reușind în același timp să fii și iubit, partener, prieten, dar și mamă și tata pentru fetița noastră în lipsa mea.

Știu că nu este deloc ușor să crești de unul singur o fetiță atât de mică, și pentru asta îți mulțumesc! Eștiun tătic dedicat, responsabil, iar faptul că te avem în viața noastră, este un dar neprețuit! La Mulți Ani”, se arată în postare. 

Anul trecut, pe 26 decembrie, fostul politician Elena Udrea și-a sărbătorit ziua de naștere în spatele gratiilor, iar partenerul acesteia Adrian Alexandrov îi ura la mulți ani. 

Elena Udrea se află în Penitenciarul de femei Ploiești - Târgșoru Nou, unde își ispăsește pedeapsa de 6 ani, pentru acuzațiile dovedite în Dosarul „Gala Bute”

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel