Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Medicul român Cătălin Denciu este Eroul Anului 2020 în Belgia
WhatsApp
Medicul Cătălin Denciu, care a sărit în foc să își salveze pacienții la incendiul din Piatra Neamț, a fost declarat „Eroul Anului 2020” în Belgia, a anunțat miercuri directorul regional al Biroului pentru Europa al OMS, Hans Kluge.
Medicul român Cătălin Denciu este Eroul Anului 2020 în Belgia

„Sunt foarte bucuros că țara mea natală, Belgia, a recunoscut meritele unui medic român din Piatra Neamț, Cătălin Denciu, declarându-l . Am stat de vorbă personal cu dl. colonel care răspunde de spitalul acela din Belgia”, a anunțat directorul regional al Biroului pentru Europa al OMS, Hans Kluge.

Kluge a participat, miercuri, la Palatul Cotroceni, alături de președintele Klaus Iohannis, la un eveniment orgnizat cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății.

Un incendiu violent a izbucnit, în 14 noiembrie 2020, la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Piatra Neamț. 10 oameni au murit, iar medicul Cătălin Denciu, care era de gardă, a sărit în foc să își salveze pacienții și a fost rănit grav, fiind transportat, pentru îngrijiri medicale, la un spital din Belgia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel