Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Matematicianul român care a descoperit formula pentru a câștiga la LOTO. A câștigat de 14 ori în România, Australia și SUA
WhatsApp
A câștiga la loterie înseamnă o șansă la 14 milioane, ceea ce înseamnă că este un lucru la care cei mai mulți oameni nu pot decât să viseze.
Sursa Foto YouTube

Ștefan Mandel a elaborat formula norocoasă pentru a câștiga milioane de-a lungul deceniilor, potrivit dailyrecord.co.uk.

Cu o șansă la 14 milioane, câștigarea la loterie este ceva la care mulți oameni pot doar visa. De fapt, să fii lovit de fulger sau să câștigi un Oscar este un lucru mai probabil de atins.

 

Matematicianul a reușit să câștige la Loto de 14 ori 

 

Cu toate acestea, un matematician a făcut lucrul de neconceput și a reușit să câștige la loterie de 14 ori. De-a lungul deceniilor, a reușit să câștige milioane, potrivit Daily Star .

Ștefan Mandel, născut în România, a elaborat formula în timp ce lucra ca economist în România din era comunistă la sfârșitul anilor 1950.

Vrăjitorul matematicii a dat peste o formulă de matematică care putea prezice cinci din șase numere câștigătoare într-un sistem cu până la 40 de numere. În cele din urmă și-a testat creația, împreună cu trei dintre prietenii săi care i s-au alăturat.

 

Australia și-a schimbat legile pentru a-l opri

Alături de trei dintre prietenii săi și-a testat algoritmul, sperând la premiul al doilea, însă a reușit să câștige marele premiu. Cu banii obținuți a plecat în Australia, unde a bătut loteria de alte 12 ori.

În loc să încerce să prezică setul câștigător, el ar obține cât mai multe bilete pentru fiecare extragere majoră posibil din cauza cantității imense de combinații posibile.

 

Procesul a implicat șase etape:

 

  • Calculați numărul total de combinații posibile

  • Căutați loterie cu o marjă de câștig de cel puțin trei ori mai mare decât numărul de combinații posibile

  • Strângeți suficienți bani pentru a cumpăra fiecare combinație

  • Imprimați milioane de bilete cu fiecare combinație (care înainte era legală)

  • Livrați biletele la dealeri autorizați de loterie

  • Câștigă banii și plătește investitorii

 

Ștefan Mandel i-a înrolat pe alții în planul său și a ajuns să aibă o armată de cumpărători care să depună biletele pentru el în toată țara.

De îndată ce un bilet câștigător a fost confirmat, el și compania sa vor primi premiul și el va distribui părți din acesta investitorilor și cumpărătorilor de bilete.

 

 

Nu există reguli împotriva unui singur om care cumpără zeci de bilete

 

Autoritățile au introdus în cele din urmă noi legi pentru a opri operațiunea românului, deoarece se considera că nu este în spiritul jocului, scrie MailOnline.

Astfel, Mandel a decis să încerce în Virginia, SUA, unde erau unele dintre cele mai ieftine bilete și 7,1 milioane de combinații de numere.

Cifrele au generat suficiente investiții din partea australienilor iar planul a fost pus în funcțiune în 1992, când premiul a atins 27 de milioane de dolari (19 milioane de lire sterline).

 

Câștig de 30 de milioane de dolari. FBI și CIA s-au sesizat

 

A ajuns să câștige marele premiu, alături de zeci de bilete câștigătoare la categoria 2 și 3 – ceea ce i-a asigurat un câștig de 30 de milioane de dolari. Dar suspiciunile cu privire la legalitatea operațiunii au dus la o luptă juridică de patru ani și la investigații de către FBI și CIA.

Deși nu fost acuzat de nimic, până în 1995 a fost falit. Ulterior, el a fost închis în 2004, în Israel, pentru fraudă și s-ar fi mutat după eliberare pe insula Vanuatu din Pacificul de Sud.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel