Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mario Iorgulescu a fost mutat de la clinica din Milano
WhatsApp
Mario Iorgulescu a fost mutat de familie la o altă clinică, în mare secret, procurorii români având la cunoștință acest demers.

Reporterii wowbiz.ro susțin că au mers pe urmele lui Mario Iorgulescu la Milano, în celebra clinică San Raffaele, însă, spre surprinderea lor, au descoperit că fiul lui Gino Iorgulescu nu se mai află acolo.

„El nu se afla in acest moment internat la noi”, au declarat surse din spital. „Poate e cazat, de fapt, in hotelul care se afla in incinta spitalului si, de aceea, nu apare la noi. N-as putea sa va spun daca a fost vreodata internat aici. E posibil, desi, ca o simpla parere personala, eu cred ca in presa din Romania s-a strecurat o eroare, fiind, de fapt, vorba de un alt spital”.

Acum mai bine de două luni, Gino Iorgulescu a decis să îl transfere pe Mario Iorgulescu la Milano, contrar sfaturilor date de doctori. Cu ajutorul unei aeronave, dotată exact ca o ambulanță, Mario a fost transportat în Italia și imediat internat la Clinica San Raffaele, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate din Europa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel