Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Maria, tânăra studentă la medicină, găsită spânzurată cu un colier, în pădure: Anchetatorii, surprinși de ce i-au găsit în buzunar
WhatsApp
Detalii șocante din ancheta studentei la medicină care a fost găsită moartă într-o pădure din Iași, lângă o pârtie de schi. Maria Andreea Albu avea 22 de ani, era studentă la Facultatea de Medicină în anul cinci și voluntar SMURD.

Procurorii au descoperit în buzunarul hainei un bon fiscal care ar putea elucida misterul morții. Cu o seara înainte de descoperirea șocantă, fata le-a spus prietenilor că merge să fumeze o țigară pe pârtia de schi din cartierul Copou.

Alertați că fata dispăruse de ore bune, prietenii au mers în căutarea ei și au găsit-o fără suflare, într-o pădure, la baza pârtiei. Oamenii legii au fost chemați de urgență la fața locului.

Citește și: Tânără româncă, studentă la Medicină, găsită decedată într-o pădure

Criminaliștii iau în calcul sinuciderea, însă nu exclud nici varianta unei crime.

 

Anchetatorii au găsit în jurul gâtului ei 5 coliere din plastic. De obicei, aceste coliere sunt folosite pentru capacele de la mașină. Potrivit anchetatorilor, tânăra avea în buzunar un bon de la un magazin de bricolaj semn ca ea ar fi fost cea care și-a cumpărat aceste coliere. Părinții fetei așteaptă, însă, să primească imaginile de  pe camerele de supraveghere din zonă, pentru a vedea dacă a mers singură în acea pădure.

Andreea Maria A. era studentă la Medicină, în Iași, în anul V și era și voluntar SMURD. În urmă cu doar 4 luni înainte să se întâmple tragedia, tânăra a redistribuit pe pagina de Facebook un mesaj al Federaţiei Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România care marca, pe 10 septembrie, „ZIUA MONDIALĂ DE PREVENIRE A SUICIDULUI“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel