Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie: Un bărbat s-a sinucis, după ce a atacat un centru al poliţiei de frontieră la Dover
WhatsApp
Un bărbat a aruncat bombe cu benzină la un nou centru de control al imigraţiei al poliţiei de frontieră britanice din Dover, sudul Anglei, după care s-a sinucis, potrivit unui fotograf al agenţiei Reuters aflat la locul incidentului.
Marea Britanie. Un bărbat s-a sinucis, după ce a atacat un centru al poliţiei de frontieră la Dover. Sursa foto: mirror.co.uk

Atacatorul, un bărbat alb îmbrăcat cu un tricou în dungi, a ajuns la centru într-un SUV Seat, din care s-a dat jos şi a aruncat trei bombe cu benzină, dintre care una nu a luat foc, a relatat fotograful agenţiei.

După atac, bărbat a improvizat în jurul gâtului un laţ, legat de un stâlp de metal, şi s-a sinucis, potrivit aceluiaşi martor.

Poliţia a sosit după câteva minute şi a înconjurat zona. Poliţia locală şi Ministerul de Interne britanic nu au fost disponibile imediat pentru comentarii, adaugă Reuters.

 

Vezi și:

 

Român, inculpat în Anglia, pentru moartea a 39 de vietnamezi: victimele au fost găsite într-un camion frigorific în Essex

 

Un român a fost inculpat în Marea Britanie pentru ucidere din culpă şi că a făcut parte dintr-o conspiraţie ce a condus la moartea a 39 de cetăţeni vietnamezi găsiţi într-un camion în comitatul Essex (estul Angliei), informează sâmbătă DPA.

Cadavrele victimelor au fost descoperite în spatele remorcii camionului, care fusese transportat cu feribotul de la Zeebrugge în Belgia către Purfleet dimineaţă devreme pe 23 octombrie 2019.

Marius Mihai Dragici, 49 de ani, care a fost reţinut de poliţişti în România în august, urmează să compară, sâmbătă, la Chelmsford Magistrates' Court acuzat că a fost implicat în incident.

Drăghici este bănuit că a făcut parte din reţeaua ce a coordonat călătoriile ilegale ale imigranţilor în Marea Britanie.

El se confruntă cu 39 de capete de acuzare de ucidere din culpă şi conspiraţie pentru a ajuta imigraţia ilegală.

 

Vezi și:

 

 

Anglia. Român condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea unei femei de 86 de ani. Știa că bătrâna are în casă 30.000 de lire

 

Un spărgător, disperat după ce a acumulat 11.000 de lire sterline în datorii la jocurile de noroc, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea unei pensionare în timpul unui jaf eșuat în casa ei.

Românul Vasile Culea, în vârstă de 34 de ani, a fost condamnat la 34 de ani de închisoare pentru uciderea lui Freda Walker și a fost condamnat, de asemenea, la 14 ani pentru că i-a provocat soțului ei, Kenneth, vătămări corporale grave. Acestea se vor desfășura concomitent.

Judecătorul, Andrew Henshaw KC, l-a condamnat, spunând: "Ați fost insensibil de indiferent dacă doamna Walker a trăit sau a murit. Ați lăsat-o cu fața în jos pe podea, legată strâns la încheieturi și glezne, practic incapabilă să se miște. I-ați pus o folie de plastic și o cârpă în jurul gurii, iar acest lucru a interferat cu respirația ei.”

Anterior, acesta nu a fost considerat un caz în care pedeapsa pe viață ar fi fost adecvată, deoarece Culea nu intrase în locuința lor cu intenția de a ucide și era neînarmat.

 

Românul era în căutare a 30.000 de lire sterline în numerar 

 

Bărbatul de naționalitate română a sosit în Marea Britanie în 2015 și a fost condamnat pentru uciderea lui Freda Walker, în vârstă de 86 de ani, și pentru că i-a provocat soțului ei, Kenneth, în vârstă de 88 de ani, vătămări corporale grave cu intenție, la începutul acestei săptămâni.

Imagini șocante de pe camerele de supraveghere au dezvăluit momentele în care românul a pătruns în casa unui cuplu în căutarea a 30.000 de lire sterline în numerar și a ucis o femeie de 86 de ani.

În acea dimineață, pe 14 ianuarie, a vizitat patru case de pariuri din zonă, pierzând încă 250 de lire sterline. Walker a retras banii de la sucursala Shirebrook a Lloyds Bank pentru a plăti pentru îmbunătățiri la casă.

Însă a urmat un atac frenetic asupra cuplului vulnerabil, care a provocat moartea soției și l-a lăsat pe Walker în stare critică. Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel