Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Trei români au ajuns în faţa instanţei. Sunt acuzaţi de trafic de persoane
WhatsApp
Trei bărbați români, acuzați de trafic de femei în Marea Britanie, au fost aduşi în faţa instanței.  Aceştia au fost arestaţi de polițişti, la începutul acestei săptămâni, în cadrul Operațiunii Wilberforce, care are ca scop combaterea sclaviei moderne. 

Două femei, care au fost aduse în Marea Britanie și exploatate sexual de cei trei bărbaţi, se află, în prezent, într-un loc sigur și primesc sprijin de la specialişti. Marian Dumitru, de 25 de ani, Adi Dinu, de 31 de ani, și Marius Dinu, de 19 ani, au fost arestați  preventiv, fiind acuzați de trafic de persoane în scopul exploatării lor sexuale.

Cei trei cetățeni români au fost aduşi la Curtea Magistratului Hull, unde s-a decis arestarea lor preventivă. „Trei bărbați români, care locuiesc în Scunthorpe, au fost acuzați de trafic de persoane, pe care le obliga să practice prostituţia“, a spus un purtător de cuvânt al Poliției Humberside, transmite hulldailymail.co.uk.

„Bărbații au fost prezentaţi în fața Curții Magistraturii Hull, în această dimineață, unde s-a decis plasarea lor sub arest preventiv“, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al Poliției Humberside.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel