Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie: Stan Băcioiu a fost bătut până la MOARTE. Inima lui a bătut ultima dată de Ziua României
WhatsApp
Stan Băcioiu avea doar 40 de ani când s-a stins în Anglia, chiar de 1 Decembrie, după mai bine de o săptămână de agonie. Familia sa cere sprijin pentru a-l aduce acasă...

Românul, originar din judeţul Vrancea, a fost bătut cu bestialitate de mai multe persoane pe o stradă din Burton-on-Trent, comitatul Staffordshire. 

Atacatorii nu au fost identificați după ce l-au lăsat pe român într-o baltă de sânge, așa că autoritățile au făcut apel la cetăţeni să informeze despre maşinile care au ajuns sau au părăsit zona, în momentul în cae Stan era lăsat să moară. Ulterior, poliţia din Staffordshire ar fi intrat în posesia unor imagini surprinse de camerele de supraveghere din zona respectivă și anchetatorii sunt pe urmele agresorilor.

În seara de 22 noiembrie, bărbatul a fost prins într-un scandal pe strada Uxbridge din Burton-on-Trent, suferind o lovitură puternicã la cap. A fost internat în stare gravă la spitalul din Nottingham, unde a suferit o operaţie pe creier. După 9 zile de stat în comă, el s-a stins din viață chiar de Ziua României. 

Stan venise în Anglia tocmai pentru a încerca să le ofere o viață mai bună celor de acasă, să le ofere o stabilitate financiară soţiei şi celor doi băieţi. Acum, familia lui, nu are bani pentru a-l aduce acasă să-și doarmă somnul de veci în pământ românesc, așa că apelează la mila oamenilor.

Prietenii şi rudele fac eforturi pentru ca Stan Băcioiu să fie repatriat. Mihaela Nutica Dina a organizat o strângere de fonduri pentru a ajuta familia românului. 

„Pentru noi cei care il cunoastem,prieteni si familie azi este o zi neagra. STAN BACIOIU 1Decembrie 2019 ultima jumătate de zi in care inima lui a mai batut ajutat doar de aparate. După o cruntă bătaie aplicată a intrat in comă profundă si a stat timp de o săptămână ajutat de oxigen si aparate. Medicii au facut tot posibilul pt a il salva,dar in zadar. Familia si sotia lui Mădălina doresc repatrierea si am dorii sa ajutam cu o strangere de fonduri, orice suma donata conteaza foarte mult in asa trist si nefericit moment. Cine este dispus si vrea sa ajute cu orice suma de bani poate lua legătura cu mine si cu soțul meu Bogdan Dinca. Cine vrea sa ajute cu bani mai poate dona si la Magazin Românesc B&B Burton on Trend prietenii nostrii de încredere.“, a scris pe pagina sa de facebook Mihaela Nutica Dina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel