Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Româncă, moartă după ce și-a văzut pentru prima dată fiul în 10 ani: „Laura era o femeie puternică”
WhatsApp
Laura A., o tânără româncă stabilită în Marea Britanie, a murit la câteva zile după ce și-a văzut pentru prima dată fiul în 10 ani.
Marea Britanie. Româncă, moartă după ce și-a văzut pentru prima dată fiul de 11 ani: „Laura era o femeie puternică”. FOTO: captură zocalo.com.mx

Ultima dată, Laura l-a văzut pe fiul ei când era bebeluș, iar în urmă cu câteva zile a reușit să-l vadă printr-un apel video. Fiul ei, în vârstă de 11 ani, era cu rudele în Spania de mai bine de un deceniu și nu și-a văzut niciodată mama în acea perioadă. 

Laura a fost foarte încântată că dorința ei s-a împlinit. Din nefericire, la câteva zile după apel, tânăra mămică a murit.

„Arătau la fel, aveau aceleași caracteristici. Cel mai dificil lucru a fost să-i spun că mama lui a murit. A plâns toată ziua când a aflat. E ca și cum și-ar fi pierdut mama pentru a doua oară. A fost sfâșietor”, a povestit mama Laurei.

 

Laura, găsită inconștientă pe podea

 

Laura a fost găsită inconștientă, pe podeaua casei sale, de către un prieten care își făcea griji că nu mai răspunde la telefon. El și un alt prieten au dus-o la spital, iar două zile mai târziu a murit. 

Mama ei a plecat de urgență în Marea Britanie pentru a-și vedea fata pentru ultima dată și a ajuns chiar cu câteva ore înainte de a-și da ultima suflare.

„Nu aș fi crezut niciodată că îmi voi îngropa copilul. Nu e corect! Ar trebui să fie invers”, mai spune mama Laurei.

Se pare că Laura a murit în urma unei insuficiențe masivă a organelor, ficatul și rinichii fiind cei mai afectați. 

 

„Laura era o femeie puternică”

 

Mama Laurei susține că fata ei a căutat mereu refugiul în alcool deoarece viața ei era un eșec. S-a crezut prea puternică ca să moară, însă moartea a surprins-o.

Acum, mama Laurei se străduiește să strângă bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit și pentru înmormântarea care va avea loc în orașul ei natal din România. 

Membrii familiei sunt șocați și întristați de moartea prematură a Laurei.

„Îmi voi aminti mereu de ea și de copilăria noastră împreună. Ea a fost mereu cea energică, cea care aducea bucurie oriunde mergea. A trăit fiecare moment cu intensitate. Era o femeie puternică, însă îi lipsea iubirea, iar asta i-a stricat viața”, a spus sora Laurei.

Mama ei a adăugat: „Ea este îngerul meu și voi fi mama ei pentru totdeauna. A avut mereu nevoie de pace și echilibru în viața ei, sper că acum și le-a găsit”. 

 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel