Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Minoră, trasă în mare și violată de un adolescent
WhatsApp
O fetiță de 15 ani din Marea Britanie a fost violată în mare de un tânăr de 17 ani, informează poliția. Incidentul s-a petrecut pe 18 iulie, în jurul orei 15:30, lângă plaja Bournemouth, aproape de Oceanarium.
Marea Britanie. Minoră, trasă în mare și violată de un adolescent

Victima se afla cu prietenii ei jucându-se cu o minge care la un moment dat a ajuns lângă agresor, mai menționează poliția. Băiatul a aruncat în cele din urmă mingea către unul dintre membrii grupului și apoi a început să vorbească cu victima, pe care a tras-o ulterior în mare și a violat-o, conform Mirror.co.uk.

Detectivii care investighează cazul fac apel la martori să declare la poliție incidentul. ”Știm că plaja a fost foarte aglomerată în ziua incidentului, așa că fac apel la oricine a fost în zonă și este posibil să fi asistat la ceea ce s-a întâmplat să depună cât mai repede mărturie”.

Un comunicat al poliției a mai transmis: „Individul i-a spus victimei că avea 17 ani și se deplasa la Birmingham. Este descris ca fiind de origine pakistaneză cu pielea înschisă la culoare, cu o structură subțire, cu părul scurt și închis la culoare”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel