Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Medic român, premiat pentru excelenţă de cel mai mare spital din Londra: „Lumea tace şi munceşte”
WhatsApp
Roxana Hotoboc (60 de ani), medic în cadrul Departamentului de Urgenţă de la Spitalul St. Thomas, cea mai mare unitate medicală din capitala Angliei, a primit o diplomă de excelenţă din partea conducerii medicale pentru modul în care îşi desfăşoară activitatea.

Premierea a fost rezultanta unei campanii la nivel de trust -care înseamnă două spitale,  Guy's şi St Thomas' - în care lucrează cu 16.000 de salariaţi. A fost campanie de nominalizare, din partea staffului, a persoanelor care erau considerate că merită premiul de excelenţă pentru activitatea depusă. 

„Am fost propusă de către colegii mei. Nominalizare a fost o surpriză pentru mine. M-a compleşit nominalizare pentru că a fost la un nivel mult mai mare. Ştiam că sunt apreciată, dar a fost cu mult peste aşteptările mele. Sunt foarte recunoscătoare colegilor, deoarece ei m-au propus. Am primit diploma din partea directorului medical. Asta înseamnă o responsabilitate în plus şi că nu trebuie să dezamăgesc“, a spus Roxana Hotoboc.

Medicul a mărturisit că este implicată în tot ceea ce face: „De foarte multe ori mă repartizează să lucrez într-un segment al Urgenţelor unde duc singură toată treabă şi asta a contat foarte mult în acordarea diplomei de merit. Ei apreciază mult mai mult munca mea decât ar trebuie eu să o apreciez. Eu consider că îmi fac treaba aşa cum trebuie şi că nu fac nimic deosebit“. 

Medicul român a mai primit până acum de două ori distincţia de „Angajatul lunii“.

 

„O premiere de acest gen contează mai mult decât banii“

 

Medicul gorjean spune că nu a primit şi o bonificaţie bănească, dar asta nu contează în Anglia.

„Diploma mi-a fost conferită pentru că am creat o bună atmosferă de lucru, de susţinere reciprocă şi cu grijă mare pentru pacienţi. Nu am fost răsplătită şi financiar, dar aici nu se pune problema de bani, mai ales în această situaţie“, a precizat medicul distins cu diploma de excelenţă, potrivit Adevărul.

 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel