Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Imagini CUTREMURĂTOARE cu ROMÂNUL ținut SCLAV într-un beci și hrănit doar cu BISCUIȚI (VIDEO)
WhatsApp
Au apărut imagini cutremurătoare cu românul ţinut sclav sub scări, în Marea Britanie, de prietenii lui Cristina şi Ion. 

Gabriel Nicolae a fost tratat ca un sclav de alți români. Bărbatul a fost filmat chiar de abuzatorii lui în timp ce era obligat să mănânce mâncare extrem de iute, fiind la un pas de infarct.

Un cuplu de români a fost găsit vinovat în cazul românului ținut în sclavie, în Bristol. Victima a fost pusă să doarmă sub scări, să rupă gazonul cu mâna și să se hrănească cu biscuiți.

În vara anului 2017, Gabriel Nicolae a venit la Bristol, împreună cu prietenii săi, Ion Boboc și Christiana Tudor-Dobre, după ce și-a găsit un job la un abator.

Citește și Anglia. Român, ținut SCLAV într-un beci și hrănit doar cu BISCUIȚI

Deși era plătit cu 300-350 de lire sterline pe săptămână, românul nu primea decât o liră pe zi, pentru mâncare, un abonament de autobuz pentru a merge la muncă și 10 lire în weekend pentru canabis.

Toți banii intrau într-un cont și erau folosiți de cei acuzați. De asemenea, aceștia îi confiscaseră actele de identitate, pentru a nu putea pleca.

Bărbatul nu avea acces la apa potabilă din bucătărie, ci a fost forțat să folosească furtunul din grădină pentru a face duș și a-și spăla hainele.

Ion Boboc, în vârstă de 26 de ani și Cristiana Tudor-Dobre, în vârstă de 24 de ani, au fost găsiți vinovați de sclavie modernă și fraudă prin reprezentare falsă. Ei își vor afla sentința în 19 martie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel