Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Două femei, ucise de un tânăr de 19 ani care „a făcut un pact cu diavolul” pentru a câştiga la loterie
WhatsApp
Două surori au fost ucise de un adolescent care ar fi făcut un pact cu diavolul. Potrivit „înțelegerii demonice“, el ar fi trebuit să ucidă cel puţin şase femei o dată la şase luni, pentru a câştiga la loterie, pe viitor.

Danyal Hussein, în vârstă de 19 ani, le-a înjunghiat mortal pe Bibaa Henry, 46 de ani, şi pe Nicole Smallman, 27 de ani, într-un parc din nord-vestul Londrei, în iunie anul trecut. Cele două femei tocmai sărbătoriseră ziua de naştere a lui Henry, împreună cu prietenii, potrivit Digi24. 

Hussein a comis crimele pentru a-şi îndeplini partea sa din „pactul” cu demonul „Mighty King Lucifuge Rofocale”, pe care l-a semnat cu propriul sânge, promiţând că va „efectua minimum şase sacrificii la fiecare şase luni, atâta timp cât sunt liber şi capabil din punct de vedere fizic”, le-au precizat anchetatorii reporterilor.

„Cazul este greu de înţeles pentru orice persoană normală. Este aproape ca într-un film”, a mai spus ofiţerul. Hussein a înjunghiat-o pe Henry de opt ori şi pe Smallman de 28 de ori. După crime, Hussein a târât cadavrele în pădure, unde au fost găsite a doua zi de către iubitul lui Smallman.

Băiatul a fost arestat patru săptămâni mai târziu. Când detectivii i-au percheziţionat casa, i-au găsit „pactul” şi biletele de loterie. De asemenea, au fost descoperite simboluri satanice şi o carte scrisă de mână cu vrăji, inclusiv unele pentru a le face pe femei să-l găsească atrăgător, a spus poliţia.

Hussein a negat faptele, susţinând că totul a fost o conspiraţie elaborată, dar un juriu de la curtea londoneză Old Bailey l-a găsit vinovat de crime. El va fi condamnat la o dată ulterioară.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel