Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. RAID împotriva pedofililor. 19 REȚINERI, în legătură cu O SINGURĂ VICTIMĂ
WhatsApp
Un raid împotriva pedofililor desfășurat de poliția britanică a dus la nu mai puțin de 19 rețineri. Mandatele au fost puse în aplicare într-un sigur dosar, în cazul unei fetițe abuzate.

Cei 19 suspecți, cu vârste între 36 și 55 de ani, au fost ulterior puși în libertate, sub supravegherea poliției din Bradford.

Dosarul a fost deschis la plângerea unei singure fete, iar faptele au avut loc în perioada anilor 2000-2005, au arătat polițiștii. Cel mai probabil, tot în legătură cu acest caz, alte 40 de persoane au fost ridicate săptămâna trecută cu privire la abuzuri sexuale produse cu 20 de ani în urmă. Victime au fost atunci nouă fetițe, relateză sursa citată.

„Este o acțiune a poliției din West Yorkshire în eforturile comune cu privire la infracțiunile sexuale atât recente cât și din trecut, cărora le-au căzut victime copii”, a declarat inspectorul-șef Alan Weekes, potrivit Știrile PRO TV.

„Gestionarea abuzurilor împotriva copiilor și protejarea acestora nu o poate face doar o singură instituție a statului, de aceea conlucrăm cu autoritățile locale, ONG-uri, pentru a sprijini victimele și a aduce infractorii în fața justiției, și pentru a face comunitatea noastră mai sigură. Îndemnăm pe oricine a fost victimă a unui abuz sexual, actual sau din trecut, să facă plângere la Poliție. Vă asigurăm că veți fi tratați cu respect, de profesioniști cu experiență în astfel de cazuri”, a precizat inspectorul-șef.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel