Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mare bucurie pentru o familie de români din Italia: S-a născut perfect sănătos cel de-al 13-lea copil. Mama Oana: „Zilele mele sunt mereu pline de bucurie”
WhatsApp
Mare bucurie pentru o familie de români stabilită în Italia. Mama Oana a adus pe lume joi, 11 mai, cel de-al 13-lea copil, la spitalul din Oderzo, provincia Treviso din regiunea Veneto, Italia. 
Mare bucurie pentru o familie de români din Italia: S-a născut perfect sănătos cel de-al 13-lea copil. Mama Oana: „Zilele mele sunt mereu pline de bucurie”. FOTO: captură trevisotoday.it

Oana și Onisim Bizu, originari din România, dar rezidenți în Italia de 21 de ani, și-au extins familia record. Sunt 13 și nu, nu sunt o echipă de fotbal cu multe rezerve, ci cei mai dulci copii ai Oanei și Onisim, doi părinți îndrăgostiți care l-au primit pe ultimul lor născut, micuțul Isaia, în marea lor familie.

Bebelușul, care cântărește 3.098 de grame, s-a născut pe cale naturală după-amiază, după un travaliu care a durat câteva ore. Și el a văzut lumina zilei la spitalul Oderzo la fel ca frații săi mai mici, începând cu fiul cel mare născut în 2007. De atunci familia de români s-a extins, iar joi s-a reunit în noua sală de familie a spitalului, un spațiu intim și protejat dedicat sărbătoririi noilor nașteri. Atmosfera a fost plină de bucurie și încântare.

Soții Bizu sunt o familie splendidă, numeroasă și veselă din Mansuè, care s-a mutat în Italia din România în urmă cu 21 de ani.

Vorbind cu ei percepi seninătatea și dragostea care îi leagă. „Mă consider foarte norocoasă”, spune fericita mamă Oana. „A mea este o familie foarte numeroasă, dar nu mă simt obosită. Zilele mele sunt mereu pline de bucurie și zâmbete, soțul meu mă susține și copiii se ajută între ei. Cu toții suntem încântați de sosirea lui Isaia în viața noastră”.

Sfârșit fulgerător pentru o mamă româncă, în Italia. Elena Livia lasă în urmă un băiețel

 

Vezi și 

 

Italia. O mamă româncă și-a născut gemenii pe o autostradă

 

În septembrie anul trecut o mamă româncă a născut gemenii pe autostrada A24 din Italia, la bordul unei ambulanțe în care se afla atunci în drum spre spital. O naștere reușită, iar femeia a născut un băiat și o fată perfect sănătoși.

Nașterea a fost primită cu bucurie de primarul orășelului din provincia romană Franco Tozzi: „Ne bucurăm pentru proaspeții părinți care locuiesc de ceva vreme în țara noastră, cărora le transmitem cele mai bune urări în calitate de administrație municipală”.

Dubla naștere a fost sărbătorită de locuitorii din Marano Equo, un oraș cu puțin peste 800 de locuitori. Pentru a-i felicita pe noii părinți, primarul Franco Tozzi a spus: „Ne exprimăm fericirea și cele mai bune urări mamei și tatălui. Un cuplu frumos care a decis să-și crească copiii în țara noastră”.

Marano Equo, ca și în restul Italiei, se luptă cu scăderea natalității. „Pentru un orășel ca al nostru”, continuă primarul, „sosirea a doi noi copii este un motiv de sărbătoare. Ca toate orașele mici din țară, riscăm să rămânem fără elevi pentru grădinițe și școli primare. Acești doi noi sosiți ne vor permite să ținem școala deschisă. Ne bucurăm foarte mult pentru noii părinți cărora le dorim un viitor luminos și fericit”.

„O situație de profundă incertitudine”. Tânără româncă, găsită fără viață în Italia: Familia cere redeschiderea anchetei la 7 ani de la tragedie

 

-----------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG   

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel