Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mamă și fiu, dispăruți fără urme în Italia. Autoritățile solicită sprijinul cetățenilor
WhatsApp
O mamă româncă a dispărut împreună cu fiul ei de doi ani dintr-un adăpost destinat victimelor violenței domestice din Merate. 
Foto: Mia Mihai și fiul ei / Sursă: ilgiorno.it

O româncă, Mia Mihai, în vârstă de 38 de ani, a dispărut împreună cu fiul ei de doi ani, Alin, dintr-un adăpost destinat victimelor violenței domestice din Merate. Prefectura a lansat un apel public pentru ajutor în găsirea lor, solicitând oricui deține informații să contacteze autoritățile.

Mia se afla sub îngrijire în cadrul comunității La Bussola din Novate, un mic cătun din Merate, unde primise sprijin ca victimă a violenței domestice. Ieri dimineață, în jurul orei 8:00, femeia a plecat voluntar din comunitate, luându-l cu ea pe Alin. Conform protocolului, aceștia ar fi trebuit să se întoarcă în scurt timp, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar acum sunt de negăsit.

Telefonul Miei este deconectat, făcând imposibilă localizarea ei. În acest context, prefectura a cerut oricui care a văzut-o pe Mia sau pe fiul său să ia legătura cu poliția din Merate la numărul de telefon 0399514000. Autoritățile se mobilizează pentru a-i găsi cât mai repede, având în vedere vulnerabilitatea celor implicați.

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel