Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă, mamă a doi copii, găsită moartă într-o cabană părăsită. Ar fi fost ucisă în bătaie
WhatsApp
O fată de 18 ani, mamă a doi copii, a fost găsită moartă într-o cabană părăsită din Vișeu de Sus. Polițiștii suspectează că a fost ucisă în bătaie. Criminalul, un tânăr de 24 de ani, a încercat să-și pună capăt zilelor.

Moartea fetei a fost confirmată de poliție într-un comunicat, dat publicității sâmbătă seară. Anchetatorii spun că au găsit trupul neînsuflețit al tinerei în cabana abandonată, aflată într-o zonă izolată din Vișeu de Sus.

„În această după-amiază, la ora 17.06, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că într-o cabană părăsită, situată într-o zonă izolată a localității Vișeu de Sus, a fost găsită o persoană decedată. Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o tânără de 18 ani, domiciliată în Vișeu de Sus. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei morții”, se afirmă în comunicat.

 

Suspectul de crimă, transportat la spital

 

Surse din anchetă spun că principal suspect este iubitul fetei, un tânăr de 24 de ani, potrivit Observator. După crimă, el a încercat să se spânzure. Atât el, cât și trupul neînsuflețit al adolescentei au fost găsiți de un cioban care se afla în zonă și care a apelat la 112. Suspectul a fost salvat în urma intervenției unui echipaj SMURD și a fost transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus.

Aceleași surse din anchetă spun că tânărul nu era tatăl celor doi copii ai victimei. Cercetările se desfășoară sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel