Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mama româncă a copilului care a murit mâncat de viermi, condamnare exemplară
WhatsApp
În urmă cu exact un an, cazul unui băiat în vârstă de 9 ani din Dej, găsit în comă, mâncat de viermi în apartamentul său, șoca întreagă țară, dar și autoritățile. 

Medici, polițiști și procurori, cu toții au fost uluiți de neglijență de care a putut da dovadă femeia care i-a dat viață, și care și-a lăsat copilul să moară în chinuri, zăcând săptămâni întregi într-un pat, printre viermi și muște, în propriile fecale. Băiatul a murit la spital, iar mama a fost arestată atunci pentre rele tratamente aplicate minorului. 

Astăzi, la  un an de la moartea băiatului, femeia a fost judecată în prima instanța, fiind acuzată de rele tratamente aplicate minorului sub forma omorului calificat, dar și pentru violență în familie. Această nu și-a recunoscut niciun moment faptele, astfel că astăzi a fost condamnată la 18 ani și 2 luni de închisoare cu executare și interzicerea unor drepturi, pentru o perioada de 5 ani, informează dejeanul.ro. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată.

Totul s-a întâmplat în același apartament în care locuia atât bunica băiatului cât și concubinul mamei, dar niciunul dintre ei nu au fost impresionați de faptul că micuțul se stinge tot mai mult de la o zi la altă. Din acest motiv, ambii sunt cercetați pentru rele tratamente aplicate minorului. Bărbatul este în arest preventiv, săvârșind între timp și o altă fapta, iar bunica băiatului este cercetată sub control judiciar, urmând să aibă termen de judecată în 9 august.

Vă reamintim, în luna iulie 2020, un băiat de 9 ani a fost găsit în comă într-un apartament din Dej, cu răni adânci pe întregul corp. Din cercetări a reieșit faptul că ranile au fost provocate de viermi, după ce băiatul a zăcut în pat săptămâni întregi în propriile fecale, pe o saltea putrezită.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel