Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mama Cristinei Țopescu, sfâșiată de durere la căpătâiul fiicei: „Iubirea vieții mele”
WhatsApp
Sicriul cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost depus, ieri, la capela Cimitirului Bellu din Capitală. Au venit s-o plângă membrii familiei și colegii de breaslă. Printre multe chipuri îndurerate, mama Cristinei, cu ochii secați de lacrimi și cu capul acoperit cu un șal negru. 

Rodica Țopescu a adus o coroană de gerbere roșii, cu mesajul „Iubirea vieții mele! Mămica”.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu a fost depus la capela Cimitirului Bellu, de unde va fi dus, astăzi, la Crematoriul Vitan-Bârzești. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a insistat să fie incinerată după moarte, iar familia i-a respectat dorința.

Prima soție a lui Cristian Țopescu a vorbit câteva minute cu Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de seară de la Antena 1, apoi s-a așezat să-și jelească fiica în liniște. I s-a alăturat în scurt timp și cea de-a treia soție a lui Cristian Țopescu, Christel Ungar.

La priveghi au mai venit fratele vitreg al Cristinei, medicul Monica Pop - prietena Cristinei, Doina Gradea - șefa TVR, anunță click.ro. Ion Țiriac și președintele Klaus Iohannis au trimis coroane de flori cu mesaje de condoleanțe.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel