Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mama Anicăi, româncă găsită fără viață în Italia, vrea răzbunare și face un apel: „Copiii ei sunt cei care suferă cel mai mult”
WhatsApp
Mama Anicăi Panfile, românca în vârstă de 31 de ani al cărei corp fără viață a fost găsit duminică, 21 mai, de un pescar la Spresiano (Treviso), în râul Piave, face un apel: „Găsiți criminalul, a distrus o familie fericită!”

Mama Anicăi s-a întâlnit astăzi cu avocatul pus la dispoziție de Asociația Penelope care se ocupă de persoanele dispărute. Între timp, este investigată și eventuala prezență în Marca a fostului ei soț, un compatriot de care tânăra s-a despărțit în urmă cu cinci ani și care ar fi ajuns la Treviso.

3. -imagine fara descriere- (gasiti-criminalul--a-distrus-o-familie-fericita-mama-anicai--romanca-gasita-fara-viata-in-italia--face-un-apel-copiii-ei-sunt-cei-care-sufera-cel-mai-mult-3.jpg)

„Trebuie să-l găsească repede, mi-a ucis fiica și a distrus o familie fericită”. Acesta este apelul lansat astăzi de mama Anicăi Panfile, care a fost bătută până la moarte și al cărei cadavru a fost găsit duminică, 21 mai, pe Piave din Spresiano. „Suntem cu toții șocați”, spune femeia, care l-a cunoscut astăzi pe avocatul Stefano Tigani. „Pierderea Anicăi este o durere care nu poate fi explicată. Însă copiii ei sunt cei care suferă cel mai mult și acum fostul ei soț ar dori să îi ia înapoi cu el în România. Dar viața lor este aici”.

Italia. Românca dispărută după ce a plecat de la serviciu a fost ucisă de fapt. Autopsia Anicăi scoate la iveală adevărul crud. Rudele: "Vrem adevărul"

 

Anchetatorii lucrează la dezlegarea misterului morții Anicăi

 

Avocatul Tigani se ocupă deja de cauza referitoare la trei dintre cei patru copii minori ai româncei (cel mai mic este în schimb al noului ei partener, un italian de 58 de ani). „În curând, vom încerca să implicăm asistenții sociali ai municipiului Treviso. Principiul cardinal în aceste situații este că ar trebui să prevaleze bunăstarea copiilor și este destul de clar că acest lucru nu se poate realiza aruncându-i într-o realitate care nu este a lor. În această tragedie imensă chiar acum, soarta băieților este singurul lucru care contează”, a spus avocatul.

Și tocmai pe V.L., bărbatul cu care a fost căsătorită și cu care ea ar fi avut o relație furtunoasă, o parte din anchetă se concentrează acum. Potrivit unor prieteni de familie, bărbatul consuma alcool și devenea violent. Anica l-a denunțat în trecut pentru rele tratamente. 

2. -imagine fara descriere- (gasiti-criminalul--a-distrus-o-familie-fericita-mama-anicai--romanca-gasita-fara-viata-in-italia--face-un-apel-copiii-ei-sunt-cei-care-sufera-cel-mai-mult-2.jpg)

Anchetatorii care lucrează la dezlegarea misterului cu privire la moartea româncei verifică dacă V.L. se afla în zonă când a fost ucisă (probabil în aceeași zi a dispariției sale, raportată de partenerul ei în după-amiaza târzie a zilei de joi, 18 martie). Este o muncă lungă și chiar grea, alcătuită din reconstituiri care ar putea proveni din fotografiile făcute de-a lungul traseului pe care ar fi trebuit să-l parcurgă pentru a ajunge la Marca cu mașina și verificări ale biletelor de autobuz și de tren pe care bărbatul le-ar fi putut cumpăra.

Italia. Românca dispărută după ce a plecat de la serviciu a fost găsită fără suflare: Anica era mamă a patru copii

---------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG       

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel