Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mamă a patru copii, acuzată că a jefuit o tânără într-un autobuz. A băgat mâna în rucsac și a scos portofelul
WhatsApp
O femeie în vârstă de 39 de ani a fost pedepsită de judecători, în urma unui jaf comis într-un autobuz din Iași. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o recent pe aceasta la 1 an de închisoare, cu amânare, pentru furt calificat. Oamenii legii au precizat că aceasta a jefuit o tânără de 18 ani.
Mamă a patru copii, acuzată că a jefuit o tânără într-un autobuz. A băgat mâna în rucsac și a scos portofelul

O ieșeancă, mamă a 4 copii, a fost pedepsită pentru că a jefuit o tânără într-un autobuz din Iași. Femeia a băgat mâna în rucsacul fetei și a scos portofelul. Ulterior, femeia le-a strigat cunoscutelor: „Am ars!”, după care a sărit din autobuz, relatează bzi.ro.

Astfel, aceasta a fost condamnată de judecători, iar magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe mama a patru copii, la 1 an de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru furt calificat. „Instanța admite acțiunea exercitată de partea civilă G.A.A. și o obligă pe inculpată să îi plătească acesteia suma de 100 de lei, reprezentând daune materiale”, au precizat judecătorii ieșeni. Sentința în acest caz nu este definitivă.

Procesul femeii în vârstă de 39 de ani, mamă a patru copii, a început în februarie 2021. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată pe aceasta, sub acuzația de furt calificat.„În ziua de 3 noiembrie 2020, la ora 15:42, în timp ce persoana vătămată se afla în autobuz, inculpata i-a sustras din rucsac portofelul cu acte și bani, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 150 de lei, parțial recuperat”, au afirmat procurorii ieșeni.

 

Mama celor 4 copii a fost surprinsă pe camerele de luat vederi 

 

Potrivit anchetatorilor, după ce tânăra în vârstă de18 ani a realizat că a fost jefuită, a depus o plângere la Poliție. Astfel, în urma sesizării, polițiștii au verificat imaginile de pe camerele de luat vederi din zona Gării Iași.

„În jurul orei 15:40 a venit în stație un autobuz care circula pe traseul 30B, iar persoana vătămată a mers la ușa din spate, pentru a urca. În acel moment, în stația de autobuz Gară-McDonald’s a ajuns și inculpata, împreună cu alte 3 femei. Inculpata, profitând de aglomerație și de faptul că fermoarul rucsacului persoanei vătămate era puțin deschis, a luat hotărârea să-i sustragă portofelul ce se vedea în rucsac. În aceste condiții, inculpata a deschis de tot, cu mâna dreaptă, fermoarul rucsacului persoanei vătămate și i-a sustras din interior portofelul de culoare roz-prăfuit, pe care apoi l-a ascuns sub braț. Mai apoi, inculpata s-a uitat spre cunoscutele sale și le-a strigat în țigănește: «Am ars!», apoi a coborât în fugă din autobuz”, au mai spus anchetatorii.

La audiere, femeia, mamă a patru copii, a recunoscut comiterea faptei, descriind modalitatea de realizare a acesteia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel