Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mai mulți locuitori din Ancona, terifiați de un cadavru fals. În șanț era de fapt un român beat criță
WhatsApp
Mai multe persoane s-au speriat în jurul prânzului, când au văzut un cadavru în șanț. Sau cel puțin asta au crezut. Din fericire era vorba de un tânăr de 30 de ani care dormea beat.
Mai mulți locuitori din Ancona, Italia, terifiați de un cadavru fals. De fapt, în șanț era un român beat criță

Cetățenii orașului Ancona care au trecut astăzi pe lângă șanțul „buclucaș” au fost de-a dreptul traumatizați, când la prima vedere, omul din șanț părea mort. Mai multe persoane au sunat la poliție semnalând prezența unui bărbat fără viață în apropiere de via della Ferrovia. 

Numeroși trecători, de fapt, au văzut o pereche de picioare ieșind în interiorul canalului de scurgere din apropierea via della Ferrovia.

Astăzi, telefonul poliției locale din Ancona a sunat necontenit, până când românul care întrecuse măsura cu băutura, s-a trezit și a plecat din șanț. Toate persoanele care l-au sesizat au sunat la numărul unic de urgență, semnalând "un cadavru în șanț". Autoritățile au intervenit imediat la fața locului, împreună cu Crucea Galbenă, pompierii și serviciile de urgență 118.

 

O tragedie cu final fericit


Neînțelegerea a fost de fapt, că bărbatul zăcea inconștient în șanț, ascuns printre vegetație, însă trăia. Pompierii s-au apropiat de șanț împreună cu personalul medical pentru a afla ce se întâmplă.

Bărbatul de naționalitate română întins pe jos nu era mort, ci atât de beat încât își pierduse cunoștința. Acesta are 30 de ani și a fost identificat. Personalul de la 118 a reușit să îl readucă la cunoștință.

Când s-a trezit, tânărul de 30 de ani a mărturisit că a băut o sticlă întreagă de rom și a început să meargă pe jos acasă, cu gândul de a se mai dezmetici. Însă, la un moment dat s-a împiedicat în șanț și a adormit acolo.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel