Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
MAE: 156 de români, repatriați din Italia
WhatsApp
Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, joi, că 156 de români au fost repatriați din Italia, cu o cursă aeriană specială operată de compania Tarom. Cu aceeași cursă a fost asigurată și repatrierea a 132 de italieni care se aflau în România, a informat MAE.
Foto ILUSTRATIV

Potrivit unui comunicat al MAE, alături de cei 156 de români au ajuns în țară și doi cetățeni străini cu rezindență în România.

„În continuarea demersurilor întreprinse pentru facilitarea revenirii în țară a cetățenilor români aflați în străinătate cu titlu temporar și care au fost afectați de măsurile de restrângere a transportului aerian adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că, în cursul serii de miercuri, 20 mai, au revenit în siguranță în țară 156 de cetățeni români și doi cetățeni străini cu rezidență în România care se aflau pe teritoriul Republicii Italiene", se arată în comunicat.

Repatrierea a fost asigurată cu o cursă aeriană specială operată de compania Tarom, pe ruta București-Roma-București. De asemenea, cu aceeași cursă aeriană, pe ruta București - Roma, a fost asigurată și repatrierea a 132 de cetățeni italieni care se aflau în România, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel