Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

„Luiza” din Italia, DEZVĂLUIRI: „Nu vreau să mă mai dați la televizor!”
Antena 3 a difuzat imaginile despre care Alexandru Cumpănașu afirmă că le-a primit de la o echipă de investigatori din Italia și în care ar apărea Luiza Melencu.
Sursa foto: captură Antena 3

Clipul video ar fi fost realizat în Italia, în urmă cu aproape o lună, pe 12 octombrie. Investigatorii particulari care au filmat imaginile au fost plătiți de aici, din România, dar nu de către Alexandru Cumpănașu.

„Sunt panicată! Fratele meu mi-a spus că sunt la televizor. S-a creat scandal în familie! Nu vreau să mă mai dați la televizor! Este viața mea și o trăiesc cum vreau eu! Este decizia mea ce fac cu viața mea! De unde și până unde semăn eu cu Luiza? Nici nu am știut că sunt filmată!

Acum sunt în România, la momentul respectiv eram în Italia. Erau doi indivizi în mașină, îmi amintesc momentul, era în urmă cu 1-2 luni, dar nu am știut că sunt filmată”, a spus fata care se presupune că seamănă cu Luiza Melencu. 

Fata a cărei identitate dorește să rămână anonimă spune că l-a luat ca pe avocat pe Tonel Pop, cel care se ocupă de familia Luizei Melencu. 

„L-am luat pe domnul ca avocat! Am încredere în el!”, a spus fata.

„Să știți că nu ne jucăm! Eu am datele din buletin ale domnișoarei! Nu vrea să fie identificată de familie, rude, prieteni”, a adăugat Tonel Pop.

„Nu vreau să mai apar la televiziune! Iertați-mă! Dar nu vreau să fiu expusă!”, a mai spus fata.

„Doamna este sub protecția mea și vrea să dispară din media. Nu trebuia nimeni să suporte aceste consecințe. Nici publicul care a plâns lângă familia Luizei. Să nu mai spun căror interese ar servi aceste manipulări”, a precizat Tonel Pop.

 

[citeste si]


Crossuri parteneri
DCMedical.ro
9 aug 2020, 22:51
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
9 aug 2020, 21:12
DCMedical.ro
9 aug 2020, 22:51
DCBusiness.ro
9 aug 2020, 18:19
DefenseRomania.ro
8 aug 2020, 17:36
DCBusiness.ro
9 aug 2020, 18:19
DefenseRomania.ro
8 aug 2020, 17:36
DCNews.ro
9 aug 2020, 21:12
DCMedical.ro
9 aug 2020, 22:51