Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Loc de muncă plătit cu 700 de lei pe zi, două mese și bani pentru chirie. Ce trebuie să faci pentru a încasa banii
WhatsApp
O companie pune la dispoziție mai multe locuri de muncă, iar oferta salarială nu este deloc de neglijat. Astfel, se oferă 700 de lei pe zi, două mese și puțin peste 300 de euro pentru plata chiriei. Iată ce presupune jobul.
Compania din Norvegia cauta angajați prin intemediul rețelei EURES

Vești bune vin pentru șomeri sau cei care sunt în căutarea unui nou loc de muncă. O companie din Norvegia pune la dispoziție românilor, prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău, 70 de locuri de muncă, bani de chirie și două mese pe zi celor care vor să muncească în fabrica sa.

Ce trebuie să faci la locul de muncă plătit cu 700 de lei pe zi

Astfel, angajatorul oferă 18 euro pe oră, mic dejun și prânz, precum și suma de 300 de euro pentru chirie.

Personalul se ocupă de primirea, sacrificarea, procesarea și ambalarea crabului proaspăt care ulterior este vândut pe piețele internaționale. Programul de lucru este de 40 de ore pe săptămână și angajatorul are o cerință specială. Dorește ca cei interesați să cunoască limba engleză.

Astfel, în 8 ore de muncă câștigi 144 de euro. În timpul zilei de lucru, pentru mese, angajatorul oferă un voucher de 50 de coroane norvegiene pe zi, adică 4,30 euro.

Într-o săptămână, înseamnă un câștig de 720 de euro pentru cele 40 de ore de lucru. Venitul lunar este de peste 2.800 de euro, pe lângă 300 de euro banii pentru chirie și 20 de euro pe săptămână pentru a mânca la cantina din fabrică.

Contractul de muncă este sezonier

 

 

Contractul de muncă sezonier se desfăşoară în perioada iunie – noiembrie. Pentru a putea aplica pentru locurile de muncă, cei interesați se pot adresa AJOFM sau pot accesa platforma EURES.

„În medie, în judeţul Buzău pe sistemul EURES sunt în jur de 100-150 de locuri de muncă disponibile zilnic. În ultima perioadă au apărut locuri de muncă mai exotice, care se adresează unei anumite structuri profesionale, dar care nu trebuie să aibă o specialitate profesională. Este vorba, de exemplu, de locuri de muncă în domeniul creşterii crabilor. La prima vedere par locuri de muncă specializate, dar nu este deloc aşa.

Este vorba despre forţă de muncă necesară extracţiei acestor crabi din fermele de profil. Partea de inginerie piscicolă este ocupată de alte persoane. Sunt locuri de muncă adresate lucrătorilor care au mai avut contact cu fermele piscicole din România şi sunt multe păstrăvării care funcţionează şi în judeţul Buzău, prin urmare nu este neapărat nevoie să ai experienţă în astfel de locuri pentru a putea aplica”, a transmis directorul AJOFM Buzău, Ionel Tociu, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel