Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Litoralul pentru toți”, vacanță pe litoralul românesc pentru toate buzunarele. Tarifele pornesc de la 52 de lei pe noapte
WhatsApp
În perioada 22 mai - 18 iunie, se desfășoară programul „Litoralul pentru toţi”. Turiştii se pot caza în hotelurile din stațiunile de la Marea Neagră cu tarife ce pornesc de la 52 de lei pe noapte de persoană.
Litoralul pentru toți”, vacanță pe litoralul românesc pentru toate buzunarele. Sursa foto: stiridiaspora.ro

În cadrul programului „Litoralul pentru toţi”, prețurile sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon, potrivit Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Potrivit tarifelor de pe site-urile operatorilor de turism, până pe data de 18 iunie, românii pot petrece un sejur la mare cu tarife pornind de la 52 de lei pe noapte de persoană, preț ce include doar cazare, fără mic dejun, la un hotel de 3 stele din stațiunea Venus.

Astfel, potrivit tarifelor de pe site-urile operatorilor de turism, până pe data de 18 iunie, românii pot petrece un sejur la mare cu tarife pornind de la 52 de lei pe noapte de persoană, preț ce include doar cazare, fără mic dejun, la un hotel de 3 stele din stațiunea Venus. În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 101 lei/noapte/personă în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în stațiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 lei/noapte/persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele. Pentru cei care vor pachete all inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei/noapte/persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.

Reprezentanţii FPTR le recomandă turiștilor care vor să profite de aceste oferte să facă rezervări din timp, pentru că locurile sunt limitate și se epuizează foarte rapid. Rezervările se pot face direct la hotel, dar și prin intermediul agențiilor de turism. La fel ca la edițiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Sunt 40 de unităţi hoteliere înscrise în acest program – iar tarifele practicate sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon. Ediția de anul acesta se află la numărul 42 și este susținut integral de patronatele hoteliere autohtone.

 

Hoteluri incluse în programul „Litoralul pentru toți” 2023

 

Mangalia: Hotel Corsa 3*, Hotel Alutus 3*,

Jupiter: Majestic 3*,

Neptun: Q 3*, Turist 3*,

Olimp: Palm Beach 3*,

Venus: Dana 4*, Anca-Irina 3*, Raluca 3*, Sanda 2*,

Eforie Nord: Fortuna 3*, Neptun Resort 3*, Vis 3*, Diana 3*, Ibiza 3*, Minerva 2*, Cupidon 2*,

Mamaia: Modern 4*, Piccadilly 3*, Romantic 3*, Voila 3*, Central 3*, Sara Boutique 3*, Aurora 2*, 

Mamaia Nord: Lemon Cliff Luxury Beach 3*, Sea On 4*.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel