Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Linie telefonică pentru falsul medic italian
WhatsApp
Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti vrea să obțină informații de la pacienții falsului medic italian. În acest sens, DSP a înfiinţat joi o linie telefonică specială pentru a obţine informaţii despre serviciile medicale care au fost acordate de cetăţeanul italian Matteo Politi, care se dădea drept medic estetician, transmite agerpres.

"Pentru acurateţea informaţiilor care stau la baza anchetei demarate de DSPMB privind activitatea medicală prestată de Matteo Politi/ Matthew Mode în clinicile din România, a fost înfiinţată o linie telefonică specială pentru a obţine informaţii despre serviciile medicale care au fost acordate de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode", se arată într-un comunicat al DSPMB transmis AGERPRES.

Astfel, în perioada 7 - 15 februarie, de luni până vineri, în intervalul orar 8,00 - 16,00, la numărul de telefon 0213132634, un responsabil DSPMB va prelua mesajele celor interesaţi să ofere amănunte în acest caz.

[citeste si]

Matteo Politi a acordat în ultimul an, în cadrul mai multor clinici medicale private, servicii de chirurgie estetică, fără a avea dreptul legal de a exercita această specialitate pe teritoriul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel