Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Legenda trucului chinezesc pentru a câștiga la Loterie. Spaniolii abia așteaptă extragerile de Crăciun
WhatsApp
Este adevărată metoda trucului chinezesc pentru a câștiga la Loteria de Crăciun. Încă un mod de a te agăța de iluzia câștigării unui premiu Iată cum funcționează și care este secretul pe care nu ți-l spune nimeni.
Cele mai mari premii la Loteria de Crăciun din Spania vor fi extrase joi. Premiul cel mare este de 426.000 de dolari" / Foto: Unsplash

Mai sunt mai puțin de două săptămâni până când Teatrul Regal din Madrid va fi împodobit și îi va primi pe copiii de la școala San Ildefonso. Pentru încă un an, copiii vor fi cei care vor dezvălui numerele pentru extragerea Loteriei de Crăciun. Ca în cazul multor alte jocuri de noroc, norocul joacă un rol important, dar și alte metode, cum ar fi binecunoscutul truc chinezesc.

De-a lungul istoriei, mulți oameni și-au bazat succesele pe calcule matematice, studii de probabilitate și modalități de a găsi combinația câștigătoare. Loteria de Crăciun este una dintre cele mai așteptate extrageri de către toți spaniolii și este întotdeauna asociată cu emoție.

Se obișnuiește să se cumpere mai multe bilete înainte de 22 decembrie, cu scopul de a avea mai multe șanse ca unul dintre ele să fie câștigătorul "El Gordo", care acordă 400.000 de euro pe bilet, adică 4 milioane de euro pe serie. O cantitate foarte suculentă, dar pe care foarte puțini oameni o vor vedea de aproape de Crăciun.

 

Care este metoda chineză


Dacă nu vrei să aștepți norocul, învață acest truc chinezesc și cum îl poți pune în practică. Dar nu uitați că nu vă garantează un premiu de 100%, deoarece există 100.000 de numere și toate au aceleași șanse de câștig ca și celelalte.

Conform sistemului chinezesc, obiectivul jucătorului trebuie să fie acela de a analiza numărul de numere jucate în raport cu premiul total. Această analiză vă oferă șansele de a câștiga la loteria de Crăciun în funcție de banii pe care îi investiți în loterie. Vă este clar? Nu știm dacă toți chinezii sunt genii și pot descoperi acest secret, care este de fapt mai mult matematică.

Această metodă este foarte asemănătoare cu cea folosită de românul Ștefan Mandel, care a câștigat la loto în diferite țări de nu mai puțin de 14 ori. În opinia sa, este mai bine să participi la extrageri mai mici, unde șansele de câștig sunt mai mari, iar investiția este mai mică. Prin calcul, avem probabilitatea reală de a câștiga, deși nu vă poate spune care va fi numărul câștigător pe 22 decembrie, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel