Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lapte cu gust anormal în Italia: Multiple retrageri la Carrefour, Iper și alte lanțuri de supermarketuri
WhatsApp
Alertă alimentară în Italia. Mai multe lanțuri de supermarketuri recheamă un brand de lapte, vândut sub diverse denumiri. 
Foto: Produse rechemate/ Sursă: fanpage.it

Alerta alimentară pentru laptele cu gust anormal se extinde, afectând multiple lanțuri de supermarketuri, printre care Carrefour, Iper, Migross și Unes. Acestea au anunțat retrageri de lapte, iar situația este legată de același lot, însă comercializat sub diverse etichete.

Rechemările au fost inițiate ca măsură de precauție de către compania producătoare, după raportări despre lapte cu gust neobișnuit. De fapt, este vorba despre același lot, dar distribuit sub diferite mărci și vândut în diverse supermarketuri. Laptele este ambalat în fabrica Soresina din provincia Cremona, dar este comercializat sub diverse denumiri.

Alerta, confirmată și de Ministerul Sănătății, se referă la produsele fabricate într-o singură zi, dar comercializate sub șapte mărci diferite. Aceste produse se vând în sticle PET de 1 litru sau 500 de mililitri, toate având data de expirare pe 9 mai 2024, corespunzătoare lotului de producție.

Iată detaliile loturilor de lapte afectate de retrageri:

- Lapte integral pasteurizat proaspăt de înaltă calitate, vândut sub marca Esselunga și Unes Maxi, în sticle PET de 500 de mililitri și 1 litru.
- Lapte proaspăt pasteurizat parțial degresat, vândut sub marca Carrefour, Esselunga, Migross, Iper și Unes Maxi, în sticle PET de 1 litru.

Compania recomandă consumatorilor să nu consume laptele cu data de expirare menționată și să-l returneze la punctul de vânzare de unde a fost achiziționat.

2. Foto: Prod... (lapte-rechemat-italia_77316700.JPG)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel