Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Kate Middleton anunță finalizarea tratamentului de chimioterapie: "Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi"
WhatsApp
Prințesa de Wales, cunoscută publicului sub numele de Kate Middleton, a făcut un anunț emoționant luni, confirmând că a încheiat tratamentul de chimioterapie preventivă pentru cancer. 
Foto: Instagram

Soția Prințului William, moștenitorul tronului britanic, a împărtășit că experiența ultimelor luni i-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții și a făcut-o să aprecieze "a iubi pur și simplu și a fi iubită".

În vârstă de 42 de ani, Kate a fost supusă în luna ianuarie unei intervenții chirurgicale abdominale majore, care a dezvăluit prezența cancerului. La scurt timp după operație, ea a început un tratament de chimioterapie preventivă pentru a combate boala, continuând să lupte cu determinare în fața unui diagnostic neașteptat.

 

Prințesa de Wales se simte bine după încheierea tratamentului

 

Luni, într-un mesaj video publicat pe rețelele de socializare, Prințesa de Wales a împărtășit că se simte ușurată după încheierea tratamentului dificil. "Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare este să fi terminat în sfârșit tratamentul meu de chimioterapie", a spus Kate în videoclip.

Videoclipul, filmat în Norfolk, în estul Angliei, luna trecută, o arată pe Kate Middleton radiind de sănătate și fericire, înconjurată de familia sa. Imaginile surprind momente intime și călduroase cu Prințesa plimbându-se prin pădure alături de Prințul William, purtând o bâtă de cricket și o minge, relaxându-se pe o plajă sau jucându-se cu fiul ei cel mic, Louis. În alte secvențe, Kate poate fi văzută împingându-l pe Louis într-un leagăn sau jucând un joc de societate alături de părinții ei.

Kate a mărturisit că ultimele nouă luni au fost o perioadă dificilă pentru familia sa, dar și o oportunitate de a reflecta și de a aprecia lucrurile esențiale în viață.

"Viața, așa cum o știți, se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga în apele furtunoase și pe drumul necunoscut", a adăugat Prințesa.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

 

"Drumul spre vindecare și recuperare este lung”

 

În mesajul său, Kate și-a exprimat și recunoștința pentru sprijinul primit din întreaga lume, subliniind că ea și Prințul William au fost impresionați de solidaritatea și compasiunea celor care le-au transmis mesaje de încurajare.

"Aștept cu nerăbdare să mă întorc la îndatoririle publice atunci când voi putea", a spus ea, menționând că programul său va rămâne mai relaxat pentru restul anului, pentru a permite o recuperare completă.

Prințesa de Wales a subliniat că, deși chimioterapia s-a încheiat, drumul către recuperare este departe de a fi finalizat.

"Acum mă concentrez să fac tot ce pot pentru a nu mai suferi de cancer", a declarat Kate. "Deși am terminat chimioterapia, drumul meu spre vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine."

 

Prințesa a transmis un mesaj de speranță pentru persoanele care se luptă cu aceeași boală

 

În mesajul său emoționant, Kate a adresat și un cuvânt de încurajare celor care luptă în propriile bătălii împotriva cancerului: "Pentru toți cei care își continuă propria călătorie de cancer - rămân cu voi, cot la cot, mână în mână. Din întuneric poate ieși lumina, așa că lăsați lumina să strălucească".

Starea de sănătate a Prințesei de Wales a fost dezvăluită publicului în martie, într-un alt mesaj video, după ce săptămâni de speculații pe rețelele de socializare au ridicat întrebări cu privire la locul unde se află și starea ei de sănătate. Atunci, Kate a vorbit deschis despre complexitatea și frica asociate cu o călătorie de luptă împotriva cancerului, menționând că această experiență i-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții și asupra a ceea ce este cu adevărat important.

"Această perioadă ne-a reamintit mai ales mie și lui William să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care atât de mulți dintre noi le luăm adesea ca atare. De a iubi pur și simplu și de a fi iubit", a concluzionat Kate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel