Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Japonia este deschisă! Turiștii pot călători acum fără un test PCR. Țara încearcă cu disperare să revigoreze turismul
WhatsApp
 Japonia a confirmat planurile de a mări numărul de intrări și de a permite călătorii autoghidate începând cu 7 septembrie.
Japonia este deschisă! Turiștii pot călători acum fără un test PCR. Țara încearcă cu disperare să revigoreze turismul / Foto: Unsplash

Populara destinație turistică a semnalat anterior, în luna mai, că își va deschide frontierele în conformitate cu alte țări din G7.

De asemenea, Japonia a anunțat recent că va elimina cerința de a face teste înainte de călătorie și teste PCR la sosire.

Nu există încă nicio actualizare cu privire la faptul dacă vizele vor fi necesare în avans sau dacă călătoriile trebuie să fie rezervate cu un operator turistic licențiat.

'Am așteptat mult timp acest anunț și este o veste excelentă pentru noi, ca specialiști a căror activitate constă în proporție de 80% în călătorii autoghidate și personalizate', a declarat miercuri cofondatorul InsideJapan, Simon King, într-un comunicat.

Specialistul independent în călătorii în Japonia a fost primul operator turistic australian care și-a readus clienții în Japonia în cadrul circuitelor sale pentru grupuri mici în luna iulie.

 

Cererea și vânzările pentru călătorii în Japonia au crescut la niveluri comparabile cu cele din 2019, a declarat King

 

"Faptul că restricțiile sunt atenuate la timp pentru plecările de toamnă de vârf din Japonia este o astfel de ușurare pentru noi și pentru toți partenerii noștri pe teren care se bazează pe afacerea clienților noștri", a spus el.

'Să fim în Japonia la timp pentru sezonul frunzelor de toamnă Koyo, cu grădinile templelor și versanții munților iluminați de roșul frunzelor de toamnă, va fi special. Japonia nu și-a pierdut magia și abia așteptăm să le-o arătăm din nou oamenilor.', declară conform Daily Mail.

Cu toatte acestea, turiștii trebuie să aibă grijă cu perioada în care vor vizita Japonia și zona țării pe care o aleg ca destinație, deoarece una dintre cele mai puternice furtuni amenință insulele din sudul Japoniei. 

 

Super taifunul care amenință Japonia este cea mai puternică furtună din 2022

 

Cea mai puternică furtună globală din 2022 traversează Marea Chinei de Est, amenințând insulele din sudul Japoniei și riscând să se producă vânturi sălbatice de-a lungul coastei de est a Chinei.

Super taifunul Hinnamnor are în prezent vânturi susținute de aproximativ 257 de kilometri pe oră și rafale de peste 195 de kilometri pe oră, potrivit Centrului comun de avertizare a taifunurilor din SUA. Înălțimea maximă semnificativă a valurilor este de 15 metri (50 de picioare).

Hinnamnor ar fi cea mai puternică furtună din 2022, pe baza vitezei maxime susținute a vântului înregistrate până în acest moment, potrivit unui oficial de la Agenția Meteorologică din Japonia.

 

SUA prevede că taifunul va pierde din putere în următoarele zile

 

Observatorul din Hong Kong a precizat că la ora 10.00 taifunul era centrat la aproximativ 230 de kilometri est de Okinawa, în Japonia, și se preconizează că se va deplasa spre vest-sud-vest cu aproximativ 22 de kilometri pe oră spre Insulele Ryukyu.

Lucrurile sunt ceva mai liniștite în Atlantic, unde o perioadă susținută de acalmie pune zona dintre Africa și Caraibe, cunoscută sub numele de Aleea Uraganelor, pe cale să aibă cea mai liniștită lună august - de obicei începutul celei mai active faze a sezonului uraganelor - din ultimii 25 de ani, conform Bloomberg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel