Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iubire cu PUMNUL. Un bărbat și-a bătut fosta iubită și a târât-o pe stradă
WhatsApp
Un tânăr de 26 de ani a fost reţinut de poliţiştii din judeţul Vâlcea, după ce şi-a bătut fosta iubită şi a târât-o pe stradă pe o distanţă de 50 de metri, iar ulterior a incendiat maşina tatălului fetei.

Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, remis presei miercuri, incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în oraşul Drăgăşani.

Poliţiştii au fost sesizaţi atunci despre faptul că o fată era bătută de fostul ei iubit. „Ajunşi la faţa locului au constat că o tânără de 18 ani, în timp ce se afla în faţa unui bar, ar fi fost lovită, trasă de păr şi târâtă pe o distanţă de aproximativ 50 de metri până la o stradă adiacentă de un tânăr de 26 de ani, din Drăgăşani, cu care avusese o relaţie de concubinaj", susţin reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Potrivit acestora, văzând cele întâmplate tatăl şi bunicul fetei au intervenit şi s-a iscat un scandal, care a fost aplanat de poliţiştii sosiţi de faţa locului.

În urma conflictului, tânărul de 26 de ani, fata şi bunicul acesteia au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital.

Poliţiştii susţin că luni dimineaţa, după ce a ieşit din spital, tânărul ar fi incendiat maşina tatălui fetei.

El a fost reţinut de poliţişti, care au întocmit pe numele lui un dosar penal pentru lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi distrugere, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel