Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un șofer român a dat cu camionul peste un bătrân care traversa strada. Bărbatul nu a supraviețuit
WhatsApp
Șofer român în stare de șoc după ce a dat cu camionul peste un bătrân care traversa strada. Acesta nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Un accident rutier mortal a avut loc, vineri, 24 martie la puțin timp după ora 17.30 pe Via Roma, tronsonul Appia Nuova, chiar în centrul localității Castelli Romani, Italia.

 

Italian ucis de un șofer român neatent

 

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, S.Q., fost comerciant local, a fost călcat de un camion condus de un cetățean român în vârstă de 35 de ani. Bărbatul a mărturisit că nu și-a dat seama că bătrânul traversa strada imediat după ce ieșise dintr-un bar.

Românul a intrat din plin cu camionul în cetățeanul italian, moment în care bărbatul nu a mai avut ce face. Acesta a murit în ciuda sosirii serviciilor de urgență 118 și a pompierilor din Velletri. Poliția locală din Velletri s-a ocupat de anchetă.

 

Românul va fi testat de poliție pentru stabilirea alcoolemiei

 

Șoferul camionului este de naționalitate română și lucrează la o firmă de transport din Sangemini (Terni). Bărbatul a fost dus în stare de șoc la camera de urgență a spitalului local. El va fi supus, de asemenea, unui test de alcoolemie și antidrog, așa cum prevede legea în cazurile de omucidere rutieră.

Șoseaua a fost închisă timp de aproximativ două ore, cu cozi de-a lungul Via Appia Nuova și Via Lata și devieri ale polițiștilor locali aflați la fața accidentului cu mai multe patrule, conform presei străine.

Vezi și

 

Italia. Răsturnare de situație în cazul morții lui Nicu, românul găsit pe marginea unui drum din Modena

 

Nicu H., un român de 34 de ani, a fost găsit cu capul zdrobit, la finele lunii august, în 2021, pe marginea unui drum din Castelnuovo Rangone, provincia Modena, Italia. După mai bine de trei săptămâni, Nicu a murit pe patul de spital, procuratura demarând investigația pentru crimă. Doi bărbați sunt suspectați că l-au ucis, iar altul este acuzat că l-a șantajat.

Continuă știrea AICI.

 

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel