Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Caz șocant în Italia: Minoră româncă, violată de tată și lăsată însărcinată
WhatsApp
Un cetățean român a fost acuzat de agresiune sexuală în formă agravantă și rele tratamente aplicate fiicei sale. El a fost arestat sub acuzația de viol asupra fiicei sale, care a rămas însărcinată în urma violențelor sexuale.
Tragedie în Râmnicu Sărat: O fată de 14 ani a fost împușcată după ce a refuzat să stea de vorbă cu prietenul atacatorului

Evenimentul dramatic s-a petrecut la Cerignola, în provincia Foggia.

Cercetările polițiștilor au început în momentul în care au primit o sesizare cu privire la un grup familial dintr-o fermă din zona rurală a comunei Daunia, în care se aflau minori, în special o fată însărcinată, în urma unor abuzuri sexuale repetate care ar fi fost comise de tatăl acesteia. 

Într-o notă, poliția a raportat că - în urma primelor suspiciuni - "ofițerii au efectuat imediat investigațiile necesare, menite să verifice validitatea celor semnalate. Ca urmare a activităților desfășurate și, în special, în virtutea declarațiilor fetei și a constatărilor preliminare, polițiștii l-au supus arestului preventiv pe tatăl victimei, bănuit în mod grav de comiterea infracțiunilor de violență sexuală în formă agravată și continuată și rele tratamente în familie.

Arestarea a fost validată de autoritățile judiciare, care au dispus arestarea preventivă a suspectului. Comisariatul de poliție din Foggia a precizat că "procedura se află în faza de anchetă preliminară și că arestatul, deși există indicii serioase de vinovăție în legătură cu infracțiunile pentru care a fost aplicată măsura privativă de libertate, nu poate fi considerat vinovat până la condamnarea definitivă".

Astfel de orori sunt, din păcate, la tot pasul, nu doar în România, ci și în restul Europei. O fetiță româncă a fost abuzată de propriii părinți, în Santiago de Compostela, din nord-vestul Spaniei. 

Coșmarul unei fetițe românce, forțată de propriii părinți să cerșească și să se prostitueze

 

Părinții români vor trebui să se prezinte la secția a șasea a Tribunalului Provincial din La Coruña, joi, 13 ianuarie, fiind inculpați într-un proces pentru cerșetorie, violență domestică, detenție ilegală și agresiune sexuală.

Cei doi români sunt acuzați că au abuzat de fetița lor pe când aceasta avea doar 14 ani, în anul 2014. Potrivit rechizitoriului, părinții români o duceau dis de dimineață pe fetiță în orașul Santiago de Compostela și o lăsau la ușile diferitelor magazine pentru a o obliga să ceară bani. Seara, părinții veneau după fetiță și îi încasau banii. Această situație a durat până în data de 10 septembrie 2018.

Anchetatorii mai arată faptul că inculpații, „cu intenția de a ataca integritatea fizică a fiicei lor, i-au aplicat diverse loviturii, episoade care se agravau atunci când părinții români nu primeau suficienți bani”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel