Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român și-a umplut rucsacul cu sticle de alcool și carne, dar a "uitat" să la plătească
WhatsApp
Un român din Alessandria a fost reținut, vineri seara, 1 aprilie, după ce și-a umplut rucsacul cu mai multe bunuri și a ieșit din supermarket, fără să le plătească.
Italia. Un român și-a umplut rucsacul cu sticle de alcool și carne, dar a uitat să la plătească

Bărbatul a intrat în supermarketul Esselunga, unde a fost imediat recunoscut de agentul de paza, întrucât, în  urma cu câteva luni, a mai încercat să fure. Astfel, mișcările lui au fost atent monitorizate.

Nu a trecut mult timp, iar suspiciunile agenților de pază s-au adeverit. Românul a mers la raionul de băuturi alcoolice, de unde a luat cinci sticle de băuturi spirtoase, pe care le-a ascuns în rucsacul de pe umăr. Aceeași operațiune a repetat-o și în raionul de mezeluri și carne, de unde a luat un pachet, scrie  ilpiccolo.net

În acel moment, românul, de 47 de ani, a încercat să părăsească supermarketul prin raionul de fructe și legume, dar a fost blocat. La fața locului au sosit imediat și carabinierii Companiei Alessandria, care l-au reținut pe român.

Faptele s-au petrecut ieri, spre seară. În această dimineață a avut loc audierea de validare a arestului de către judecătorul Gaia Baralla. Decizia  a fost validată, în timp ce ședința a fost amânată pentru 11 iulie, la solicitare  avocatului românului.

Deocamdată, nu au fost luate măsuri asigurătorii, iar bărbatul, de 47 de ani, trebuie  să se prezinte la poliția judiciară de două ori pe zi. Bărbatul nu comite pentru prima dată astfel de infracțiuni.

Un alt român, în vârstă de 59 de ani, a ajuns în fața magistraților italieni, după ce nu a plăti alimentarea cu motorină a mașinii sale.  

 

"Mi-am lăsat portofelul acasă". Un român din Italia a fugit fără să plătească, după ce și-a făcut plinul la mașină 

 

Românul, în vârstă de 59 de ani, este reprezentat de avocatul Valerio Collesi. Bărbatul a ajuns să fie judecat, deoarece "disimulând propria stare de insolvență, a stabilit cu proprietarul pompei de benzină o obligație de plată pentru alimentarea cu motorină pentru autoturismul său în valoare totală de 50 de euro, cu intenția de a nu o îndeplini și, în realitate". Evenimentele au avut loc la Corciano.

După ce a alimentat cu benzină, românul a plecat cu scuza că și-a uitat banii acasă. Românul l-a asigurat pe proprietarul benzinăriei că se va întoarce cu banii, scrie publicația italiană perugiatoday.it.

Când românul nu s-a mai întors, proprietarul benzinăriei a raportat incidentul carabinierilor, furnizând numele bărbatului, pe care îl cunoștea, altfel nu ar fi fost de acord să îl lase să plece fără să plătească. De asemenea, le-a furnizat oamenilor legii și numărul de înmatriculare al mașinii conduse de român. Militarii au efectuat cercetări și au înaintat actele la Parchet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel